Menu

Bestel uw spiegel op maat eenvoudig en snel online

juli 24, 2018 - Woning en Tuin

Bent u bekend met alle voordelen? Dit zijn er immers meer dan genoeg. Als u kiest voor glas bestellen bij Glashandelonline.com, geniet u van meerdere voordelen. Zo betaalt u om te beginnen geen bezorgkosten bij orders boven de 500 euro. Deze orders bestelt u eenvoudig en snel online via de webshop, waardoor u geen tijd kwijt bent aan het reizen naar een winkel. De spiegels worden, afgezien van de Waddeneilanden, door heel Nederland geleverd. Zelfs in Vlaanderen is bezorging mogelijk. Tot slot zijn de prijzen die u ziet altijd inclusief btw en kiest u zelf of u de spiegel op maat achteraf of bijvoorbeeld via iDeal gaat betalen.

Meerdere soorten spiegels mogelijk als basis voor uw nieuwe spiegel op maat

Zodra u kiest voor maatwerk, merkt u direct dat de mogelijkheden vrijwel eindeloos zijn. Wat zijn uw wensen? In het ruime aanbod van Glashandelonline.com vindt u veel soorten spiegels die ideaal zijn om op maat te laten maken. Zo heeft u de keuze uit zilveren standaard spiegels, grijze spiegels, bronzen spiegels, veiligheidsspiegels en confrontatiespiegels. Niet uitgebreid genoeg? U vindt hier ook spiegelverwarming en meerdere spiegel ophangsystemen. U kiest zelf de tinten van de spiegel, de maten, de specifieke vorm en ook nog eens de afwerking van de rand. Zo heeft u altijd een spiegel op maat die precies voldoet aan al uw wensen. Heeft u zeer uitzonderlijke of speciale wensen? De specialisten van Glashandelonline.com staan u graag te woord.

Uw adres voor glas en een spiegel op maat

Bij Glashandelonline.com kiest u uit een divers productassortiment. Zo is er voor ieder interieur een oplossing op maat. Naar dit bedrijf gaat u voor al uw wensen omtrent glas en spiegels. Heeft u interesse in een mooie spiegel op maat? De specialisten maken het voor u. Ook voor regulier glas bestellen gaat u naar Glashandelonline.com. Met de ruime ervaring van de specialisten bent u altijd verzekerd van kundige glasbewerking. Kies uit een aantal vooraf gestelde vormen of lever zelf een compleet nieuw ontwerp aan. Van spiegel in de woonkamer tot als mooi tafelblad in uw keuken, het zal er mooi uitzien. De perfecte service van Glashandelonline.com maakt het helemaal af met persoonlijk advies, de keuze tot achteraf betalen en enorm scherpe prijzen.