Menu

Binnen twee werkdagen een goed bod voor het opkopen van uw huis

juli 16, 2018 - Woningen

Worden huizen momenteel snel verkocht of juist niet? U heeft geen tijd om de woning maandenlang in de markt te laten staan, bezichtigingen te organiseren en om uiteindelijk de overdracht tot in de puntjes te regelen. Gelukkig hoeft dat ook niet als u een makelaar als CVB Vastgoed in de arm neemt. Het enige dat u hoeft te doen is bellen en een afspraak te maken voor een bezichtiging. Binnen twee werkdagen ontvangt u een aantrekkelijk aanbod. Wilt u uw huis snel laten opkopen? Neem eens contact op, u zit nog nergens aan vast.

Zonder stress of onzekerheid uw huis laten opkopen door een betrouwbare partner

Niets zo stressvol als het hebben van een huis, wanneer u ook een nieuw huis heeft gekocht. U heeft te maken met dubbele lasten en weet niet hoe lang u dit nog volhoudt. En onnodig! Laat uw huis snel opkopen door de experts van CVB Vastgoed. Maak een afspraak en een makelaar komt uw woning kosteloos bezichtigen en doet een taxatie. Binnen twee werkdagen na de bezichtiging ontvangt u al een bod, zodat snel een woning verkopen een eitje wordt. Geen onnodige stress of onzekerheid meer, een mooi bedrag voor uw woning, en de weg is vrij om aan de volgende stap in uw leven te beginnen. Bel vandaag nog!

Uw huis snel laten opkopen zodat u verder kunt met de volgende stap in uw leven

Wanneer u een nieuwe baan heeft, moet u soms verhuizen. U bent gescheiden en moest het huis uit. Of juist een gezinsuitbreiding waardoor uw huidige woning te klein wordt. Het zijn allemaal spannende, nieuwe stappen in uw leven. U wilt uw huis zo snel mogelijk laten opkopen zodat deze nieuwe fase in uw leven kan starten. Neem dan contact op met CVB Vastgoed. Met ruim 10 jaar ervaring heeft deze makelaar het netwerk en diverse kanalen ter beschikking om uw huis snel, en voor de beste prijs, door te verkopen. En geen zorgen, alle administratieve handelingen worden u uit handen genomen.