CK Producties
Image default
Management

Business management humber

Overzicht

Leer meer over de dynamische Canadese zakenwereld en ontwikkel de basis om je carrière daarbinnen te ontbranden. Humber’s Business Management diploma programma krijgt down to business met een praktische, op vaardigheden gebaseerde aanpak die u zal helpen om een reis te beginnen om je doelen te bereiken en een verschil maken in organisaties.

 

Ons curriculum krijgt u op snelheid op de essentiële aspecten van het bedrijfsleven, waaronder marketing, e-commerce, boekhouding, operations management, zakelijk schrijven en communicatie. Door middel van individuele en groepsopdrachten in cursussen gegeven door ervaren professionals en ondernemers, bouwt u uw business management kennis en uit de eerste hand inzicht in de huidige zakelijke praktijken, trends en kansen te krijgen. Je ontwikkelt de praktische vaardigheden die de werkgevers van vandaag vragen via ervaringsleren, waaronder unieke cursussen die zijn opgebouwd rond uitdagende bedrijfssimulaties, en zelfs mogelijkheden om een echt bedrijf op te bouwen en mee te beheren.

 

In het eerste jaar maak je kennis met een overzicht van fundamentele zakelijke disciplines, waaronder de wiskunde van financiën, PC-essentials, marketing, micro-economie, ondernemingsrecht, dienstenmarketing en de principes van management.

 

In het tweede jaar, de focus omvat business computertoepassingen, e-commerce, human resources administratie, operations management, business finance, leiderschap, ondernemerschap, en een capstone cursus waar studenten leren om strategisch te beheren.

 

Stage

In het vierde semester krijg je hulp bij het vinden van een betaalde of onbetaalde bedrijfsstage waar je je vaardigheden in de praktijk brengt tijdens een 84-urige opdracht. Dit voegt waardevolle praktijkervaring toe aan je cv en biedt uitstekende mogelijkheden om te netwerken.

 

CPSA-accreditatie

Business Management, Bedrijfskunde, en Marketing – Business programma’s worden erkend door Canadian Professional Sales Associate (CPSA) als geaccrediteerde onderwijsprogramma’s en gekwalificeerde studenten hebben de mogelijkheid om de Certified Sales Associate (CSA) benaming te verdienen op voorwaarde dat ze de Professional Selling cursus te voltooien.

 

Uw carrière

Ons praktische en intensieve programma biedt je de kennis en vaardigheden die je een voorsprong geven in een verscheidenheid van zakelijke functies. Als afgestudeerde, zal uw vaardigheden set zet je in de vraag naar banen zoals marketing / sales assistant, productie coördinator, account manager en marktonderzoek coördinator. Je vermogen om snel aan de slag te gaan in een bedrijf zal je helpen om op te vallen als je een carrière in je organisatie begint.

 

Wil je je ondernemersgeest de vrije loop laten? U zult in staat zijn om uw eigen onderneming op te zetten en te leiden, of uw familiebedrijf te helpen groeien en innoveren. Uw inzicht in het opstarten van een bedrijf vanaf de basis en uw solide leiderschaps-, administratie- en mensenvaardigheden zullen u helpen uw zakelijke carrière in een stroomversnelling te brengen.

 

Professionele accreditaties en erkenning

Canadian Professional Sales Associate (CPSA)

 

Het programma wordt erkend door de Canadian Professional Sales Association (CPSA) als een geaccrediteerde onderwijspartner. Cursussen van geaccrediteerde partners kunnen worden toegepast in de richting van het verdienen of onderhouden van uw CPSA Instituut professionele aanduidingen.

 

Bijkomende vereisten kunnen van toepassing zijn.

 

Opmerking: De vereisten voor de aanvullende geloofsbrief (en) worden bepaald door de verlenende instantie, die onafhankelijk is van het College. Studenten worden aangemoedigd om de specifieke eisen rechtstreeks van de verlenende instantie te verkrijgen voordat zij zich inschrijven.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/