Menu

De gietvloer van PU met betonlook? Die past in elke ruimte

augustus 21, 2018 - Verbouwen

Het maakt geen verschil of u nu in uw huis of bedrijfsmagazijn een nieuwe en veilige vloer gaat leggen die ook nog eens onderhoudsvriendelijk is, een PU gietvloer past altijd. Door de aard van het materiaal is het zo dat een beetje klusser de PU gietvloer zelf kan doen. Komt u er niet helemaal uit? Dan staan de specialisten van Decochip te popelen om u uit de brand te helpen. Het legproces wordt u aan de hand van een overzichtelijk en duidelijk stappenplan uitgelegd. Als u gaat voor een PU gietvloer en ervoor kiest om het aanbrengen zelf te doen, bent u verzekert van een prachtige vloer die lang mee zal gaan.

Een PU gietvloer zelf doen? De specialist legt u uit hoe

Was u ervan op de hoogte dat een PU gietvloer leggen u ook prima zelf kan? Door de hulp van de expert zorgt u er binnen no time voor dat u een prachtige vloer in huis haalt. Decochip heeft voor u de vloer die flexibel is en niet scheurt. Kies uit een gietvloer m² pakket of ga voor een PU gietvloer per blik. Pak uw oude vloer grondig aan en krijg er een geluiddempend resultaat voor terug dat zo goed als vrij van onderhoud is. Wilt u toch wat extra tips ontvangen als u de PU gietvloer zelf gaat doen? Dan kunt u bij Decochip een gratis workshop volgen. Op die manier komt u er zelf achter hoe eenvoudig het aanbrengen van een PU gietvloer is.

Dit zijn de voordelen als u uw PU gietvloer zelf gaat doen

Wanneer u van plan bent op een PU gietvloer zelf te doen, kunt u vast wat expertise gebruiken. Decochip vertelt u nauwkeurig hoe u eenvoudig en snel uw PU of epoxy gietvloer aanbrengt. Naast dat u met het grootste gemak de vloeren zelf aanpakt, krijgt u professionele ondersteuning als u er even niet uitkomt. Maar er is meer. Zo kunt u rekenen op scherpe prijzen en snelle levering, waardoor u zo snel mogelijk aan de slag kunt gaan met uw project. Dankzij de hoge kwaliteit van het materiaal, kunt u het aanbrengen van een epoxy of PU gietvloer eenvoudig zelf doen. Op die manier krijgt u een prachtig resultaat voor in huis. Wist u dat het materiaal daarnaast ook uitermate geschikt is voor industrieën? Om welke reden u ook kiest voor een gietvloer, Bij Decochip bent u altijd