CK Producties
Image default
Auto's en Motoren

Een ruim aanbod bij deze Suzuki dealer in Zuid-Holland

Wilt u een nieuwe motor kopen of bent u op zoek naar een Suzuki dealer in Zuid-Holland die motoronderdelen en -kleding verkoopt? Bij Motostore Barendrecht verkopen ze nieuwe motoren en occasions van bekende merken als Yahama en Indian. Tevens hebben ze een ruim aanbod aan motoronderdelen en kleding. U vindt hier dus echt álles voor de motor.

Sportieve motorkleding

U wilt uiteraard veilig op de motor zitten en als het kan, wilt u er ook sportief uitzien. Bij deze officiële Suzuki dealer in Barendracht, in Zuid-Holland, verkopen ze kwalitatief hoogwaardige motorkleding. Ze bieden sportieve helmen, laarzen en leren pakken van merken als Rukka en Alpinestars. Het Finse merk Rukka staat sinds 1966 bekend om motorkleding van uitzondelijke kwaliteit. Deze innovatie kleding is gemaakt met de modernste en nieuwste technologieën en beschermt u tegen extreme weersomstandigheden. Ook hebben ze meerdere soorten jeans, zoals skinny, tapered en loose fit. Met hun jeans zit u comfortabel op de motor en ze zijn veilig en stevig. In de meeste gevallen zit er geïntegreerde protectie bij de heupen en knieën, zodat u goed beschermd bent. Voor dames hebben zij zelfs skinny leggings. Bij deze Suzuki dealer in Barendrecht, in Zuid-Holland, bieden ze motorkleding van meerdere merken aan, zodat er voor u zeker een jeans, helm of jas is die bij u past!

Wat hebben ze nog meer?

Bij Motostore Barendrecht verkopen ze niet alleen motoren en motorkleding, maar ook onderdelen, accessoires én ze hebben een werkplaats. Daar kunt u terecht als er onderhoud moet worden gepleegd aan uw motor. Tevens voeren zij reparaties uit. Niets is zo vervelend als een ongeluk met de motor, en dan met name als er veel schade aan de motor is. Bij deze officiële Suzuki dealer repareren ze uw motor met kennis en kunde.

Koop alles voor uw motor bij deze dealer

Of u nu op zoek bent naar een geheel nieuwe motor of naar gave motorlaarzen; bij Motostore Barendrecht vindt u zonder twijfel waarnaar u op zoek bent. Uw motor is daar in goede handen als u deze wilt laten repareren of onderhouden. Kom snel langs bij deze dealer of maak een afspraak.