CK Producties
Image default
Winkelen

Een smartphone hoesje zelf ontwerpen is eenvoudiger dan je denkt

De smartphone hoesjes die je in alle winkels aantreft zijn misschien wel mooi en stijlvol, maar erg persoonlijk zijn ze ook weer niet. Ben je jouw anonieme smartphone hoesje beu en wil je liever zelf eentje ontwerpen? Dit kan eenvoudig en snel op xpressing.nl! Tover een glimlach op je gezicht iedere keer je je smartphone uit je zak of handtas haalt en wordt herinnerd aan een mooie herinnering of een speciaal persoon. Omgekeerd kan je ook voor deze speciale persoon, een familielid of goede vriend(in) bijvoorbeeld, zelf een smartphone hoesje ontwerpen met een leuke foto van jullie twee. Absoluut een origineel en bedachtzaam cadeau.

Ontwerp het geknipte hoesje

In de online designstudio van xpressing.nl kan je helemaal losgaan wat betreft het zelf ontwerpen van een smartphone hoesje. Kies de foto die je als hoes wil gebruiken en voeg een leuk zinnetje tekst toe, of begin vanaf nul met een eigen ontwerp. Klik op ‘bestellen’ en dan heb je binnen de vijf werkdagen je splinternieuwe hoesje in bezit! Natuurlijk moet je tijdens het creëerproces ook nog even ingeven voor welk soort en type smartphone je een hoesje wil maken. Voor vrijwel elke speler op de markt kan je hier gelukkig hoesjes ontwerpen: Apple (ook voor iPads!), Google, Huawei, OnePlus en uiteraard ook Samsung. Zo is de kans dat je buiten de boot valt op Xpressing praktisch nul.

Vragen of opmerkingen? Neem contact op!

Ook handig om te weten is dat deze website niet één, maar twee kwaliteitscontroles uitvoert op jouw hoesje voor deze wordt opgestuurd. Eerst door een print operator werkzaam voor Xpressing, en daarna nog een keer door een intern kwaliteitsdepartement. Zo kan je gerust zijn dat de smartphone hoesjes die je hier zelf kan ontwerpen, tegen een stootje of twee opgewassen zijn. In geval van vragen of opmerkingen, of gewoon om aan de slag te gaan met ontwerpen, dien je gewoon naar de website te surfen!