Menu

Ga voor een hoger rendement met Sunpower zonnepanelen

oktober 24, 2018 - Energie
Ga voor een hoger rendement met Sunpower zonnepanelen

Lijkt het u een goed idee om te investeren in zonnepanelen voor uw woning? Kies dan voor het best mogelijke rendement met Sunpower zonnepanelen van SolarPro. Naast hun kracht staan deze panelen ook bekend om hun discretie en elegantie. Zo hebben deze panelen een verfijnde vormgeving en hebben ze geen metalen roostering, waardoor de panelen perfect op uw dak passen en in harmonie staan met de architectuur van uw woning. U gaat dus voor een betrouwbaar product dat voldoet aan alle hedendaagse normen. Bovendien krijgt u altijd 25 jaar garantie op uw Sunpower zonnepanelen. Maak snel een afspraak met de adviseur voor uw zonnepanelen.

Koop een Solaredge omvormer bij uw Sunpower zonnepanelen

Waarom is het noodzakelijk om een Solaredge omvormer te kopen als u zonnepanelen gaat installeren? Een omvormer zet de DC spanning van uw zonnepanelen om in AC spanning voor het energienet. Bij SolarPro heeft u de keuze tussen een enkelfasige en driefasige omvormer. Welke omvormer u ook kiest, u krijgt altijd twaalf jaar garantie op uw toestel. Daarbij vertrouwt u met een Solaredge omvormer altijd voor een kwaliteitsvol resultaat. De omvormer is licht en eenvoudig te installeren.  Wilt u weten welke omvormer het beste aansluit bij uw situatie? Maak dan een afspraak bij de adviseur van SolarPro.

Ontvang een professionele installatie als u Sunpower zonnepanelen koopt

Bent u helemaal klaar om te genieten van de groene stroom die uw Sunpower zonnepanelen u geven? Dan is het belangrijk om na te denken over de bevestiging van de panelen. In het aanbod heeft SolarPro bevestigingsmaterialen voor schuine en platte daken. Heeft u een bedrijf dan heeft u ook de mogelijkheid om uw zonnepanelen in een veld te plaatsen of helpt de specialist u bij speciale toepassingen. Naast de vakkundige installatie is het mogelijk om bij deze specialist een Solaredge omvormer te bestellen en te laten installeren. Bent u klaar om te werken aan een duurzame wereld? Maak dan snel een afspraak met de adviseur.