CK Producties
Image default
Financieel

Het betaalgemak van de Paysafecard

Ben jij al bekend met het grote gemak van de Paysafecard? Je kunt dit type kaart voor bijna alle doeleinden inzetten. Koop je je Paysafecard direct aan bij Kaartdirect? Dan weet je zeker dat je vrijblijvend op het internet aankopen kunt doen, zonder dat een maatschappij van creditcards of bank tussenbeide komt. Waarom dat zo belangrijk is? Vanwege de veiligheid natuurlijk: je privégegevens worden niet gebruikt, waardoor ze ook niet gehackt kunnen worden. Dit maakt Paysafecard één van de veiligste methoden van online betalen. Je kunt dit kaarttype online aanschaffen met bankrekening of creditcard. Wanneer je betaald hebt, zul je een zestien cijfer tellende pincode ontvangen. Hiermee kun je de kaart activeren. Mocht je naar een ander handig kaartproduct op zoek zijn: op de genoemde website kun je ook zaken uit de Nintendo eShop kopen, evenals tal van andere game- en entertainment kaarten.

De verschillende soorten Paysafecards

Het fijne van Paysafecard is dat deze in verschillende varianten verkrijgbaar is. Het minimale bedrag dat op een kaart wordt geplaatst is € 10,-, terwijl het maximum € 100,- is. Met een kaart van Paysafe kun je onder andere films, abonnementen en muziek aanschaffen. Maar je kunt hem ook gebruiken voor het kopen van games. Overigens is het voor Nintendogames handiger de Nintendo eShop Card te gebruiken. Dit kaarttype kom je ook tegen bij Kaartdirect. In feite werkt Paysafe precies hetzelfde als iDeal of creditcard. Het belangrijkste verschil is echter dat je 100% anoniem kunt blijven omdat er geen bankgegevens gebruikt worden.

Veilig én prettig

Wist je dat je met de Paysafecard ook nog eens gewoon heel prettig kunt betalen? Als je gaat afrekenen, is de zestien cijfer tellende code die je bij activatie krijgt al voldoende. Met Paysafecard ben je dus optimaal flexibel en dat is precies waar deze methode van betalen voor staat. Ben je meer van het gamen? Overweeg dan de Nintendo eShop Card.

Gerelateerde artikelen

Bedrijfswagen, machine of iets anders leasen?