Menu

Het ruimtelijke effect van mozaïek tegels van de specialist nabij Rotterdam

juli 11, 2018 - Woning en Tuin

Met mozaïek tegels lijkt uw badkamer of toilet groter. Kies daarom voor het ruimtelijke effect van deze tegels van de specialist in de regio Rotterdam. Ook als keukentegel doen mozaïek tegels van de specialist uit de regio Rotterdam het goed in verschillende ruimtes. Pak helemaal uit met een mooi patroon of kies voor accenten van mozaïek tegels. Zo combineert u deze mozaïektegels prachtig met de vloertegels in uw badkamer of toilet. De mozaïektegels worden in de grote showroom los gepresenteerd, zodat u gemakkelijk uw eigen patroon kunt ontwerpen.

Praktische tegelstroken van de expert in tegels in de regio Rotterdam

Met praktische tegelstroken heeft u gemakkelijk en snel een nieuwe wandbekleding. U plakt deze stroken eenvoudig tegen de muur. Het mooiste resultaat krijgt u, als u voor de tegelstroken dezelfde kleur kiest als voor de vloertegels. Wilt u toch een meer gevarieerde uitstraling? Dan kunnen de tegelstroken natuurlijk ook geleverd worden in een andere kleur. KROON Vloeren in Steen, de specialist in tegels in de regio Rotterdam, adviseert u graag. Tegelstroken zijn ook uitermate geschikt voor het realiseren van een mooi effect door het leggen van accenten met kleinere stukken tegelstrook. Zo maakt u van uw badkamer of toilet een mooie ruimte met een eigen uitstraling. 

Unieke collectie vloertegels bij de specialist in tegels nabij Rotterdam

KROON Vloeren in Steen heeft een grote showroom met ontzettend veel tegels in Meerkerk, niet ver van Rotterdam. Kies bijvoorbeeld voor de moderne vloertegels met houtlook. In de grote showroom heeft u de keuze uit veel verschillende soorten houtlook tegels. Dit soort tegels wordt ook wel keramisch parket genoemd en is uniek in de regio Rotterdam. Waarom deze tegels uniek zijn? Ze zijn niet van echt hout te onderscheiden! Omdat de tegels gemaakt zijn van gebakken keramiek zijn ze sterk en slijtvast En toch lijkt het net of u een echte houten vloer heeft. Een unieke combinatie van sterk, slijtvast en stijlvol.