Menu

Krijg interieuradvies voor een landelijke stijl in de showroom

augustus 7, 2018 - Woningen

U wilt uw huis inrichting in een landelijke sfeer, maar weet niet goed hoe u dit aanpakt? Heeft u een voorkeur voor oude en natuurlijke materialen? Vraag dan interieuradvies over die landelijke stijl bij een expert. Kom langs bij Chopard Interieur in Oisterwijk. Dit bedrijf is gevestigd in een oud, negentiende-eeuws pand in het hart van het charmante winkeldorp. In de showroom vindt u een uitgebreide collectie meubelen, exclusieve interieurstoffen en woonaccessoires. De vriendelijke medewerkers geven u altijd vrijblijvend advies op maat. Zo vindt u altijd iets dat past bij de landelijke en warme sfeer van uw woonkamer. U wordt begeleid tijdens het gehele proces, van interieurontwerp tot uitvoer. Al meer dan 25 jaar richt Chopard Interieur de mooiste huizen van Nederland en het buitenland in. Bezoek de showroom voor een persoonlijk gesprek en bespreek uw woonwensen.

Geef uw interieur een boost met de exclusieve interieurstoffen

Wilt u het interieur van uw woning een boost geven? Kom dan naar Chopard Interieur. Hier vindt u een uitgebreide collectie meubelen, stoffen en woonaccessoires. Wilt u uw huidige meubelen behouden maar deze een nieuwe uitstraling geven? Kies er dan voor om uw meubelen te herstofferen met een van de exclusieve interieurstoffen. Zo geeft u meubels een tweede leven en maakt u ze weer eigentijds. Er wordt gebruikgemaakt van de beste materialen, zo geniet u jarenlang van uw hergestoffeerde bank of fauteuil. Kunt u niet kiezen tussen de exclusieve interieurstoffen? Ontvang dan interieuradvies en de specialist zorgt ervoor dat er een bijvoorbeeld landelijke stijl wordt gecreëerd in uw huis.

De specialist verzorgt interieuradvies voor een landelijke stijl

Kunt u wel nieuwe gordijnen of een nieuwe bank of verlichting gebruiken om uw interieur op te frissen? Vind u het echter lastig om te bepalen of een nieuwe aankoop bij uw huidige interieur past? De specialist helpt u hierbij. Met een uitstekende service en jarenlange ervaring weet Chopard Interieur u altijd het juiste advies te geven. Sfeer, eenheid en comfort staan centraal bij deze organisatie. Wilt u bijvoorbeeld interieuradvies over producten die een landelijke stijl creëren in uw huis? Met exclusieve interieurstoffen, prachtige meubelen en eigentijdse vloerkleden vindt deze specialist altijd wat bij u past. In de showroom vindt u oude en natuurlijke materialen, die zorgen voor een warme sfeer in uw huis!