CK Producties
Image default
Industrie

Laat chroom-6 in uw panden professioneel saneren

Als bedrijf bent u verantwoordelijk om een veilige en gezonde werkomgeving te creëren voor uw personeel. Ondanks dat de aanwezigheid van chroom-6 veel voordelen heeft ter bestrijding van onder meer roestvorming aan uw bedrijfspanden, levert dit meer onveiligheid op dan u lief is. Zowel de uitstoot van dieselmotoren als chroom-6 zorgen kunnen vergaande gevolgen hebben voor de gezondheid van uw personeel en staan daarom ook niet voor niets op de CMR-lijst van de Inspectie SZW. Diverse gezondheidsklachten kunnen het gevolg zijn van de aanwezigheid van dergelijke carcinogene stoffen. U dient uw panden daarom chroom-6 te saneren of een verlaging van dieselmotoremissie te realiseren, om deze stoffen van uw bedrijfspanden te verwijderen.

Gezondheidsrisico’s vermijden

Ongeacht de dienstverlening is het belangrijk dat u zorgvuldig omspringt met de aanwezigheid van risicovolle stoffen in en om het pand van uw bedrijf. Hoge blootstelling aan toxische stoffen veroorzaken serieuze gezondheidsklachten, waar uw bedrijf uiteindelijk verantwoording voor zal moeten afleggen. Voorkomen is beter dan herstellen en daarom roept u de hulp in van Gom Specialistische Reiniging voor het saneren van chroom-6 bij uw bedrijfspanden of het verminderen van de dieselmotoremissie voor uw vervoermiddelen. Carcinogene stoffen kunnen beschadigingen in DNA veroorzaken en uiteindelijk leiden tot kankervorming. Een professionele reiniging van chroom-6 is nodig om ernstige gevolgen te vermijden.

Uw professionele partner in reiniging

Voor een effectieve reiniging van uw bedrijfspanden of het verlagen van uitstoot in dieselmotoremissie, neemt u contact op met Gom Specialistische Reiniging. Deze professionele expert kan u voorzien van deskundige vaardigheid in chroom-6 saneren. Ook voor dieselmotoremissie neemt u deze partij in de arm als u een optimale bescherming voor werknemers en gebruikers van uw voertuigen wilt realiseren. Als geen ander weet dit bedrijf hoe u uw panden en vervoermiddelen kunt beschermen tegen onveilige stoffen. Voor het professioneel saneren van chroom-6 of de verlaging van dieselmotoremissie is dit de aangewezen partij. U voldoet snel aan alle gestelde veiligheidsvoorschriften en voorkomt toxische situaties in uw bedrijfsvoering.