Menu

Maak het uzelf makkelijk en kom een warmtebeeldcamera van FLIR kopen

maart 22, 2018 - Computers / Internet / Searching

Als u een warmtebeeldcamera van FLIR gaat kopen, zorgt u ervoor dat uw werkzaamheden beter uitgevoerd kunnen worden. Met het grootste gemak spoort u een verborgen hittebron op. U weet als geen ander dat veel van deze camera’s niet altijd even accuraat zijn. Om nog maar te zwijgen over de moeite die het kost om de data van de camera over te zetten op een ander medium, zoals uw computer. Gelukkig biedt Meetmiddelen.eu, bekend van de NEN 3140 tester, de oplossing voor deze gebreken. De FLIR E6 warmtecamera is dankzij de hoge resolutie en een thermische gevoeligheid erg betrouwbaar.

Direct en overal aan de slag door de NEN 3140 tester van de expert te bestellen?

Bent u op zoek naar uniek apparatuur? Dan gaat u het best naar een expert toe. Soms omdat een expert aanvullende diensten levert zoals trainingen, of extra handige accessoires die het werk makkelijker maken. En soms heeft u het geluk dat u tegen een expert aanloopt die het alle drie heeft! Nou, vandaag is uw geluksdag. Meetmiddelen.eu biedt u de SafetyPAT 3140, de nieuwste, en zeer gebruiksvriendelijke NEN 3140 tester. Naast het apparaat zelf biedt deze expert u en uw personeel ook workshops aan waarin u alle ins- en outs van deze tester leert kennen. En als klap op de vuurpijl wordt het apparaat geleverd met accu en 230V voeding zodat u overal direct aan de gang kunt. Kijk voor de overige voordelen snel op de website. Ook andere specialistische apparatuur, zoals de FLIR warmtebeeldcamera, kunt u in de webshop van Meetmiddelen.eu kopen.

Eenvoudig én veilig werken met deze NEN 3140 tester

Kies voor het juiste gereedschap en u zult merken dat uw klus makkelijker en eenvoudiger gaat. U wilt natuurlijk geen onveilige situaties creëren door slecht materiaal. De NEN 3140 tester van Meetmiddelen.eu brengt hier verandering in. De tester is in staat om zowel elektrische, als niet-elektrische arbeidsmiddelen te testen op veiligheid en betrouwbaarheid. De nieuwe software van deze apparatentester is bovendien de meest gebruiksvriendelijke die in de markt verkrijgbaar is. Daarmee gaat het testen van gereedschap een stuk sneller, en tijd is geld natuurlijk! Kom daarom een FLIR warmtebeeldcamera of een NEN 3140 tester bestellen bij Meetmiddelen.eu en maak iedere klus makkelijk.