Menu

Nooit meer koude voeten dankzij vloerisolatie met pur

augustus 10, 2018 - Woningen

Vloerisolatie met pur is ontzettend populair. Pur heeft namelijk een ontzettend hoge isolatiewaarde. Hierdoor weet u zeker dat u nooit meer koude voeten heeft in de winter. Een specialist zoals Van de Bunt Isolatietechniek B.V. voert al jaren deze klus uit. Per jaar past de isolatiespecialist ruim 3000 woningen aan en voorziet de panden van een perfecte isolatie. Vloerisolatie met pur zorgt voor meer comfort in uw huis. Zo hoeft u tijdens koude dagen minder hard te stoken en heeft u geen last meer van kou en vocht vanuit kruipruimtes. Met de hulp van Van de Bunt Isolatietechniek B.V. zit u er altijd warmpjes bij.

Een specialist heeft binnen een mum van tijd uw vloerisolatie met pur aangelegd

Er zijn veel voordelen verbonden aan vloerisolatie met pur. Enkele hiervan zijn dat ze waterdamp-remmend en vlamdovend zijn. Nog een voordeel is dat echte professionals het isolatiemateriaal binnen een rap tempo aanbrengen. Van de Bunt Isolatietechniek B.V. kan u daarmee van dienst zijn. Als eerste worden er twee-componenten hardschuim tegen de onderzijde van de beganegrondvloer gesprayd. Al binnen enkele seconde wordt het materiaal hard. Na de werkzaamheden kunt u binnen een korte tijd weer uw woning betreden om te genieten van een perfecte isolatie. Vloerisolatie met pur is toe te passen op zowel houten- als betonnen vloeren. Zorg ervoor dat het nooit meer koud is bij u thuis en rekening direct af met vocht in de kruipruimte.

Kies voor vloerisolatie met pur en krijg er tal van voordelen voor terug

Bent u al bekend met de voordleen van vloerisolatie met pur? Dit zijn er ontzettend veel! Waar wacht u dus nog op? Laat uw huis zo snel mogelijk onder handen nemen voor een betere isolatie! Vooral wanneer het in de winter ook binnen lijkt te vriezen, is het verstandig om een professioneel bedrijf zoals Van de Bunt Isolatietechniek B.V. in te schakelen zodat u er weer warm bijzit. Kies voor vloerisolatie met pur en ga voor een maximale isolatiewaarde in huis. Wordt uw vloer in de winter maar niet warm en lijkt het net of u over ijs loopt? Gun uzelf dan meer comfort en breng de warmte terug in uw huis. Tel daarbij op dat schimmels, rot en vocht geen schijn van kans meer maken en u begrijpt zelf waarom u er goed aan doet om te kiezen voor vloerisolatie met pur.