CK Producties
Image default
Vervoer en transport

Pallets op maat gemaakt kopen doet u bij deze specialist

Wilt u specifieke pallets die op maat gemaakt zijn kopen bij een specialist? Dan moet u bij Rotom Nederland zijn. Zij voorzien pallets, en een rolcontainer om deze te vervoeren, voor verschillende sectoren, zoals retail, post en parcel, e-commerce, wasserijen en automotive.

De beste pallets kunt u alleen bij deze expert kopen

U wilt natuurlijk uw goederen op een veilige manier naar uw klanten distribueren of u wilt uw producten op een veilige manier opslaan. Dat kunt u nu doen door de beste pallets aan te kopen bij deze expert. Bovendien kunt u een rolcontainer kopen of huren waarmee u deze pallets kunt vervoeren. Deze pallets zijn bovendien ecologisch. Pallets die beschadigd werden of een rolcontainer die foutjes vertoonde, wordt op een vakkundige manier gerepareerd en weer in de circulatie gebracht. Zo draagt u een steentje bij aan een duurzame wereld, door herbruikbare pallets te kopen en een rolcontainer te huren die al eerder in gebruik was.

Een rolcontainer en pallets kopen voor elke sector

Bij deze specialist kunt u een rolcontainer en pallets kopen of huren voor verschillende sectoren. Behalve in de retailbranche kunt u rolcontainers terugvinden op luchthavens, in ziekenhuizen en bij verhuisbedrijven. Om deze optie om uw materialen te vervoeren optimaal in te zetten zijn er veel nuttige accessoires beschikbaar, zoals spanbanden, verschillende soorten wielen en legborden om meerdere lagen te creëren. De pallets komen ook in verschillende materialen zoals kunststof, hout en met metalen randen. U zegt wat u nodig heeft en deze specialisten maken hun werk ervan om dit in orde te krijgen!

 

 

Bestel nu uw pallets

Bestel de pallets die u nodig heeft. U kunt ineens een rolcontainer huren of kopen die op uw maat gemaakt is. Voor de bestelling of het huren van een rolcontainer of van pallets kunt u altijd contact opnemen met deze expert. U kunt de contactgegevens op hun website terugvinden.

Gerelateerde artikelen

Hoe hoog is de zeevracht tarieven naar Suriname?

Een Heftruck certificaat helpt je om veiligheid te houden en te krijgen.