CK Producties
Image default
Sport

Personal trainer worden? Volg een NASM opleiding!

Steeds meer mensen zoeken begeleiding in hun leven. Soms gaat het om het verwerken van heftige gebeurtenissen of de zoektocht naar zichzelf. Maar er zijn juist ook steeds meer mensen die gewoon vooruitgang willen boeken, op welk gebied dan ook. Wil jij mensen begeleiden die flinke stappen willen zetten op fysiek gebied? Dan is de NASM opleiding dé manier om jezelf daarvoor de beste tools en technieken te geven. Sport-People geeft jou een uitstekende basis om deelnemers vooruit te helpen, en zich letterlijk beter in hun vel te laten zitten.

Fitness en meer

Veel deelnemers aan NASM opleidingen zijn mensen die veel ervaring hebben met fitness. Het bezitten van het Fitness A (of een ander relevant) diploma is dan ook een vereiste voordat je kunt beginnen met deze opleiding bij Sport-People. Je toont daarmee aan dat je basiskennis beheerst van anatomie, fysiologie en trainingsleer, een belangrijke basis voor de NASM opleiding.

Trainer zijn zit in je bloed

Veel mensen hebben van zichzelf al veel kwaliteiten om een goede personal trainer te worden. Maar dan nog moet je kennis opdoen en vaardigheden leren. De NASM opleiding van Sport-People helpt je daarbij. Veel mensen voor jou toonden dat al aan. Want maar liefst 80% van alles deelnemers aan deze personal trainer opleiding slaagt!

Personal trainer

Leermiddelen

Bij de NASM opleiding leer je veel, heel veel. Zo leer je testen afnemen, en een individueel trainingsprogramma voor iemand opstellen. Je neemt kennis tot je over voeding, over gedrag, maar ook over het opbouwen van jouw eigen klantenkring. Want je wil natuurlijk graag ook in de praktijk aan de slag met jouw Sport-People diploma. Tot slot leer je werken met trainingsconcepten. Want onthoud: je wil jouw klanten iets goeds aanbieden, iets individueels, dat voor hen werkt, en bij hen past.

Training aanbieden

Als jij jouw NASM opleiding met goed gevolg hebt afgerond, dan ben je klaar voor het grote werk: mensen begeleiden. Dat doe je door ze diverse trainingen aan te bieden, in de vorm van een door jou opgezet trainingsprogramma, of combinatie van trainingsvormen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan flexibiliteitstraining. Maar je kunt mensen ook laten werken aan hun snelheid en beweeglijkheid. En het spreekt voor zicht dat krachttraining vaak onderdeel zal zijn van een door jou opgezet en aangeboden trainingsprogramma. Hoe mooi is het dat je dan jouw klanten vooruit ziet gaan door jouw trainingen?

Eerst investeren in jezelf, dan in anderen

Maar eerst moet je dus jezelf trainen, of beter gezegd: je laat jezelf trainen. Sport-People biedt jou een prachtige opleiding aan. Het is aan jou om een paar maanden goede, gemotiveerde inzet te tonen. Maar na het afronden van je examens ben jij personal trainer!