Menu

Uw huisdier ontvangt de beste zorg tijdens zijn verblijf bij de dierenarts in Den Haag

september 24, 2018 - Dieren
Uw huisdier ontvangt de beste zorg tijdens zijn verblijf bij de dierenarts in Den Haag

Het kan zo zijn dat uw hond, kat, konijn of ander huisdier een of meerdere nachten verblijft bij de dierenarts in Den Haag. Uw huisdier wordt dan nauwlettend in de gaten gehouden. Zo krijgt uw huisdier 24 uur per dag toezicht en medicijnen als dat nodig is. Natuurlijk kunt u uw huisdier altijd komen bezoeken. Maakt u hiervoor een afspraak? Dan beantwoorden wij ook graag al uw vragen. Wanneer uw dier bij de dierenarts in Den Haag is geopereerd, blijven ze altijd nog even in opname om bij te komen van de narcose. Dit kan soms ook nog de nacht nadien duren. Wanneer u uw huisdier iets van thuis meegeeft, dan verloopt de opname voor uw dier prettiger.

De dierenarts in Den Haag verzorgt uw huisdier als familie

Voor goede zorg van uw huisdier gaat u naar de dierenarts in Den Haag. Met preventieve zorg door Dierenkliniek Wateringse Veld wordt uw diertje beschermd tegen verschillende ziektes. Bij de gespecialiseerde dierenarts in Den Haag kunt u bijvoorbeeld terecht voor diverse vaccinaties. Echter wordt uw dier niet onnodig gevaccineerd. Wanneer u bij Dierenkliniek Wateringse Veld langskomt, wordt er eerst bekeken of uw huisdier nog of al voldoende bescherming tegen de betreffende ziekte heeft. Op basis daarvan wordt bekeken of uw huisdier een vaccinatie nodig heeft. Op deze manier worden ziektes als hondenziekte of kattenziekte voorkomen. Ook is het soms verplicht uw huisdier te vaccineren wanneer u op reis gaat in het buitenland.

Uitgebreide controle bij de dierenarts in Den Haag

Bij de dierenarts in Den Haag bent u aan het juiste adres voor de halfjaarlijkse gezondheidscontrole. Hoe deze controle eruitziet? Deze begint met een gesprek waarin u eventuele problemen aan de orde stelt. De algehele lichamelijke conditie van uw huisdier wordt vervolgens gecontroleerd. Daarbij is er speciale aandacht voor de ogen, oren, huid en vacht, omdat de conditie hiervan veel zegt over de gezondheid. Verder wordt het gebit gecontroleerd op tandsteen, ontstekingen en rotte tanden en kiezen. Hiermee worden verdere lichamelijke problemen voorkomen. Wanneer dit nodig is, luistert de specialist van Dierenkliniek Wateringse Veld ook naar het hart en de longen van uw huisdier. Uw huisdier wordt tenslotte gewogen en krijgt middelen tegen teken, vlooien en andere parasieten. Uw dier krijgt bij de dierenarts in Den Haag een complete behandeling!