CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Een doelgerichte, gepersonaliseerde linkbuildingstrategie

Steeds meer dagelijkse handelingen vinden plaats via het internet. Zo kopen we de afgelopen tijd alleen nog maar producten online, waarna we het pakketje met een track and trace code kunnen volgen. Dit onlineproces van kopen en verkopen biedt veel mogelijkheden om aan de slag te gaan met online marketing, waarbij zoekmachineoptimalisatie een belangrijke rol speelt. Het is namelijk mogelijk om de zoekresultaten van Google te beïnvloeden door relevante content te plaatsen. Daarnaast is het van groot belang om de online zichtbaarheid op andere manieren te verbeteren, waarbij de experts van Economy graag een handje bij helpen. Bent u benieuwd naar alle manieren waarop wij u kunnen begeleiden in het optimalisatieproces van online vindbaarheid en zichtbaarheid? Lees dan snel hieronder verder of neem een kijkje op de website van Economy voor meer informatie over al onze diensten.

Wat is linkbuilding?

Net werd al even benoemd dat Google de zoekresultaten op een bepaalde manier sorteert, namelijk op basis van relevantie. Hierdoor is het mogelijk om een betere positie te verkrijgen in deze resultaten door de relevantie van uw website te verbeteren aan de hand van linkbuilding. Met behulp van deze dienst kan er een netwerk van links aangelegd worden, waardoor uw website zal opvallen voor Google en de online zichtbaarheid dus verbetert. Hieruit vloeit voort dat u online beter vindbaar bent voor de doelgroep en meer conversies en omzet kan realiseren. Linkbuilding kan bovendien gericht worden op één specifiek land, zoals linkbuilding frankrijk of linkbuilding duitsland. Op die manier kan linkbuilding geheel aansluiten op uw huidige marketingstrategie.

Meer weten over Economy?

Bent u geïnteresseerd in de linkbuilding service van Economy of zou u graag meer informatie willen krijgen over andere diensten van het online marketingbedrijf? Dat kan! Breng een bezoekje aan de website van Economy of neem telefonisch contact op voor direct contact met onze experts.

https://www.economy.nl/