CK Producties
Image default
Beauty en verzorging

Heerlijk verzorgd bij schoonheidssalon Borne

De schoonheidssalon in Borne is de perfecte plek om eens even helemaal tot rust te komen. Het is heerlijk om zo af en toe even in de watten gelegd te worden, even een moment voor jezelf. Vaak vergeten we om een moment voor onszelf te nemen. We zijn vaak zo druk met van alles en nog wat dat we vergeten om aan onszelf te denken. De schoonheidssalon in Borne biedt hier een goede uitweg. Hier kom je even tot rust en ben je ook even met jezelf bezig. Je zal er namelijk nog verzorgd uitzien na een afspraak gemaakt te hebben bij ons. Naast dat we een heerlijke behandeling aanbieden kan je ook bij ons terecht voor advies. We hebben graag een adviserende rol waarin wij jou bepaalde producten aanbevelen die goed zijn voor jouw huid.

Wat je kan verwachten

Je kan allerlei uiteenlopende behandelingen verwachten bij de schoonheidssalon in Borne. Zo kan je bijvoorbeeld je wimpers en wenkbrauwen laten doen. Maar het is ook mogelijk om ons massages uit te laten voeren. Naast dat die massages lekker zijn, zullen ze ook goed zijn voor je bloedtoevoer. Hierdoor kan je lichaam gemakkelijker afvalstoffen vervoeren. Verder is de schoonheidssalon in Borne ook gespecialiseerd in huidbehandelingen. Het is mogelijk om bij ons van je huidproblemen af te komen. We bieden altijd een juiste oplossing waardoor je helemaal van je huidproblemen af zal komen.

Contact opnemen

Wil je heerlijk ontspannen? En wil je graag dat je er verzorgd uitziet? Neem dan contact op met de schoonheidssalon in Borne, bij ons zit je gegarandeerd goed wat betreft schoonheidsbehandelingen. Een afspraak maken kan door telefonisch contact op te nemen, maar je zou ook het contactformulier op onze pagina kunnen invullen. Wanneer je vragen hebt over de schoonheidssalon in Borne kan je uiteraard ook gerust contact opnemen.