CK Producties
Image default
Tuin en buitenleven

Met je tuin de winter door

De winter komt eraan. Dit geldt ook voor je tuin. Je tuin heeft de mooie warmere dagen van de zomer overleefd en moet nu de winter doorkomen. Het is daarom slim om je tuin een handje te helpen. Het is natuurlijk zonde wanneer er veel planten dood en spullen kapot gaan. De herfst is dan de perfecte tijd om je tuin hiervoor klaar te stomen. Door simpele dingen te doen hou jij je tuin mooi.

Groene aanslag

Doordat je het beste de meeste spullen binnen zet of wegdoet kun je het beste meteen de groene aanslag op je tegels verwijderen. Wanneer je je spullen niet weg kunt zetten dan kun je altijd een bestelbus huren. Wanneer je een bestelbus huurt kun je altijd even je meubels opbergen wanneer je groene aanslag verwijderd. Ook kun je wanneer je een bestelbus huurt meteen spullen weggooien die niet meer nodig zijn. Door in de herfst al groene aanslag te verwijderen bespaar je in het voorjaar veel meer werk. Groene aanslag zorgt voor een lelijke uitstraling in je tuin en kan erg glad zijn.

Herfststorm

Check na het opruimen van je tuin altijd of alles goed vast zit. Het is belangrijk om je tuin klaar te maken voor de herfststorm. Check of alles goed vast zit en of er geen losse spullen in je tuin staan. De herfststorm kan veel schade veroorzaken aan je tuin en woning. Het is daarom beter om dit te voorkomen. Verstandig is om niet meteen je tuin te checken maar ook je woning. Denk bijvoorbeeld aan je dakbedekking. Je wilt natuurlijk niet dat al het werk in je tuin voor niets is geweest.

https://autoverhuurdemulder.nl/bestelbus-huren/