CK Producties
Image default
Aanbiedingen

De digitale receptie voor efficiëntie en overzicht

De papieren bezoekersregistratie is een omslachtige, tijdrovende klus en is helemaal niet meer van deze tijd. Kies daarom nu voor een digitale receptie met receptiesoftware van DigiReceptie! Bezoekers worden online uitgenodigd voor een afspraak, inchecken van bezoekers gebeurt met één klik op de knop en wijzigingen in de agenda worden automatisch doorgevoerd en gesynchroniseerd. Ideaal wanneer jouw receptionisten overbelast raken door de hoeveelheid werkzaamheden en de papieren bezoekersregistratie inmiddels wel de deur uit kan. Aarzel dus niet langer, maar neem snel een kijkje op de website van DigiReceptie of lees snel verder voor meer informatie over de werking van het systeem.

Niet alleen bespaart de Digitale receptie software de receptionisten van jouw onderneming een hoop tijd, energie en moeite, maar ook voor klanten is de digitale receptie een overzichtelijke manier om afspraken en bezoekersgeschiedenis in te zien. Wanneer de receptionist(e) een afspraak inplant voor een bezoeker, ontvangt deze klant automatisch een bevestigingsmail voor de afspraak. Vervolgens kan de bezoeker zich aanmelden op het moment van de afspraak door een QR-code te scannen met de camera van de telefoon of een daarvoor geschikte app. De bezoeker krijgt volgens de richtlijnen van het kabinet een vragenlijst getoond over de gezondheid van de klant, zodat de veiligheid van de volksgezondheid gegarandeerd kan worden. Na het doorlopen van de bovengenoemde stappen krijgt de receptionist(e) een bevestigingsmail of melding dat de bezoeker zich geregistreerd heeft voor de afspraak en staat dit genoteerd in het systeem. De bezoekersregistratie verloopt zo eenvoudig, efficiënt en systematisch, wat overzicht biedt voor bezoekers en medewerkers.

Werkt jouw onderneming nog niet met een digitaal bezoekersregistratie systeem, maar klinkt deze manier van werken als muziek in de oren? Schroom dan niet om contact op te nemen met DigiReceptie voor meer informatie over de software voor een digitale receptie en de mogelijkheden in implementatie van het systeem!

https://www.digireceptie.nl/