CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Rijschool van Utrecht

Het team van rijschool Troy Utrecht bestaat uit een vaste kern van instructeurs die allemaal in het bezit zijn van een WRM-certificaat, ofwel een certificaat rijonderricht op grond van de Wet Rijonderricht Motorvoertuigen, toegekend door branche-instituut IBKI. Om de kennis op peil te houden blijven de instructeurs van rijschool Utrecht  zich bijscholen en volgen ze gespecialiseerde trainingen, zoals de Verhoogde Rijvaardigheid Opleiding (VRO).

Al onze instructeurs van autorijschool Utrecht beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als Bovag-rijschool willen wij graag aan deze eis voldoen: de veiligheid van onze leerlingen gaat voor alles, niet alleen in het verkeer, maar ook in de lessituatie. Daarnaast zijn al de instructeurs van rijscholen Utrecht gecertificeerd om les te mogen geven aan bijzondere doelgroepen, zoals leerlingen met autisme of PDD-NOS. De certificeringen hiervoor worden verstrekt door de Verkeersacademie,  de ontwikkelaar van het autisme- en ADHD-protocol voor rijinstructeurs.

rijschool van Utrecht kan inmiddels bouwen op 10 jaar ervaring. Toch blijven we continu leren, van en met elkaar. De jonge en oude generatie van instructeurs wisselt dan ook regelmatig kennis en ervaringen uit tijdens teamvergaderingen.

Persoonlijk Stap je met een goed gevoel uit de auto , dan begin je met vertrouwen aan de volgende les en dat verhoogt de slagingskans tijdens het examen. Iedere leerling vraagt weer om een andere aanpak, of er nu sprake is autisme, AD(H)D of niet. Als instructeur moet je dus goed kunnen schakelen, zowel tijdens het rijden als in de omgang met leerlingen. Doordat al onze instructeurs een coaching opleiding hebben gevolgd, zijn ze in staat om de rijlessen aan te passen op hoe iemand in elkaar zit en welke leermethode bij hem of haar past.

Plan snel jou proefles via rijschooltroy.nl of bel 030:8080317