CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Een website laten maken door SiteToGo

Heeft u een bedrijf maar nog geen website laten maken? Ik begrijp best de redenen waarom u zich zou kunnen verzetten tegen het hebben van een website voor uw bedrijf. Misschien vindt u uzelf niet genoeg technisch onderlegt, misschien denkt u wel dat het te duur is, misschien ontbreekt het u aan tijd of (heel berucht) heeft u genoeg werk / verkopen en heeft u niet meer nodig.

Een website laten maken is slim bezig zijn

De realiteit is dat u niet technisch onderlegd hoeft te zijn, een professionele website laten maken kan voor een echt scherpe prijs via bijvoorbeeld SiteToGo, en geen website hebben kóst u juist tijd en geld.

Realiseer u het volgende

Zo’n 81% van de mensen onderzoeken een bedrijf of dienst op het internet voorafgaand aan het maken van een aankoopbeslissing. Dat zijn maar liefst ruim 25 miljoen mensen die online op zoek zijn naar bedrijven. Nog steeds niet ervan overtuigd dat uw bedrijf een website nodig heeft? Lees dan vooral verder.

Nieuwe klanten

Een website zal nieuwe klanten naar uw bedrijf trekken en u meer geld opleveren. Een goed idee, nogmaals 81% van de mensen onderzoekt een bedrijf of dienst online alvorens een aankoopbeslissing te nemen. Als u (nog) geen website heeft, heeft u ook geen kans om een deel van deze markt te veroveren.

Altijd bereikbaar

Uw website is 24/7/365 geopend, zelfs als u op vakantie bent of slaapt en dus ook tijdens en buiten kantooruren.

Een website bespaart u tijd

Of u nu e-mails uitwisselt, telefoontjes aanneemt of offertes verzendt – communiceren met potentiële klanten kost tijd. Uw website kan u die tijd besparen door antwoorden te geven op veelgestelde vragen en vragen van klanten. Wat betekent dit voor u? U kunt uw tijd besteden aan meer waardevolle dingen.

Positioneer uzelf en blijf in controle

Een website fungeert als platform voor uw berichtgeving en geeft de online perceptie van uw bedrijf vorm op een manier die uw reguliere social media kanalen uw bedrijf niet kunnen bieden. Een website stelt u in staat om u te positioneren in de markt om precies het type klanten te krijgen naar wie u op zoek bent.

Als u vandaag één ding kan doen waarmee u uw bedrijf (nog) succesvoller kan maken, dan is dat wel het laten maken van een website. Maak er uw topprioriteit van.

Wil je een website laten maken? Klik hier.