CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Festival haartrends

Het festivalseizoen begint er weer aan te komen, dus het is weer tijd om te dansen. Al weken van tevoren begin je met het uitzoeken van een mooie outfit en een mooie, bijpassende haarstijl. Wanneer je zelf niet goed weet wat je met je haar moet, kun je eens langs gaan bij kapsalon Delft voor wat tips.  

Op een festival kan je haar niet gek genoeg zitten. Het is het uitstekende moment om eens te experimenteren met je haar. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van talloze accessoires als haarbandjes of scrunchies. Er zijn verschillende manieren waarmee jij met je kapsel de show kunt stelen op een festival. 

 

Als eerste kun je kiezen voor vlechten. Hier zijn talloze varianten op de bedenken. Dit is een haarstijl welke je iedere zomer wel weer terug ziet komen. Je kunt gaan voor een kapsel met meerdere vlechtjes, of voor een grote vlecht kiezen. Saai is het in ieder geval niet om met gevlochten haren rond te lopen op een festival. Bovendien is het een handige manier om er toch nog leuk uit te zien wanneer je haren op dag drie van een festival er eigenlijk al wat minder fris uitzien. 

 

Een tweede trend die we steeds vaker zien op festivals, is gekleurd haar. Wanneer je dit echt mooi wilt laten doen, kun je je haar het beste laten verven bij beste kapper Delft. Vooral pastelkleuren zijn erg populair op festivals. Geen zorgen: je loopt hierna niet nog weken rond met een bos roze of blauw haar. Vaak is deze verf makkelijk uit te wassen en dus maar tijdelijk, perfect voor een festival dus!

 

Je kunt natuurlijk ook je haren lekker los laten hangen. Het liefst ongewassen met flink wat droogshampoo en volume poeder erin. Als je dit te saai vindt kun je het altijd leuker maken met wat kleine vlechtjes of wat accessoires in je haar stoppen.