CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Veiligheid op kantoor en thuis

Ambulance personeel doet vaak erg hun best om op tijd bij een ongeval te komen. In sommige gevallen zijn dit kwesties om leven of dood. Het is daarom belangrijk dat u ook iets kunt doen terwijl u staat te wachten op de Ambulance. Daarom is het hebben van een vorm van een EHBO diploma erg belangrijk en kan dit wel eens het verschil maken tussen leven en dood.

Allerlei bedrijven houden zich bezig met het welzijn van het personeel, zo worden er vaak gesprekken gevoerd met het personeel zodat er altijd duidelijkheid is over de situatie waar de werknemer zich in begeeft. Daarom is het extra belangrijk dat er geen ongelukken gebeuren op het werk. Men kan dit voorkomen door goed op te letten, maar in sommige situaties kan het ongeval niet worden voorkomen. Daarom is het belangrijk dat er iemand aanwezig is die direct hulpverlening kan verlenen. Zo is er bedrijfshulpverlening, dit zorgt ervoor dat er direct hulp is voor werknemers. Er worden elke dag BHV cursussen gedaan voor bedrijven, waardoor dit de veiligheid op de werkvloer verbeterd. Om de geleerde vaardigheden bij te houden wordt door het bedrijf Schoens-safety.nl een bhv trainingsset verkocht. Dit zorgt ervoor dat iedereen altijd bekwaam blijft om deze soms levensreddende situaties te verbeteren door direct hulp te kunnen verlenen.

Maar dit is niet het enige wat schoens-safety.nl verkoopt, zij bieden een grote verscheidenheid aan veiligheidsproducten. Zo ook brandpreventieve producten zoals blusmiddelen, brandblussers en een blusdeken. Deze producten zorgen ervoor dat u beter bent voorbereid voor eventuele gevaarlijke situaties. Naast preventieve brandgevaar producten worden er brandwonden verzorging aangeboden. Ook verkoopt schoens-safety.nl verschillende verbandkoffers en de navulling hiervan. Verder worden er ook rookmelders en andere melders voor in het huis verkocht. Zij zorgen ervoor dat uw huis een veilige omgeving wordt en dat u zo beter beschermd bent tegen gevaar.

https://www.schoens-safety.nl