CK Producties
Image default
Aanbiedingen

De extra opties bij een bestelbus huren

Een bestelbus huren kan om vele redenen een uitkomst bieden. U heeft ruimte nodig om grote spullen te vervoeren. U wil een personenbusje kilometervrij huren om met vrienden op wintersport te gaan. Of u wil een personenauto huren, aangezien u niet veel rijdt met de auto en daarom geen eigen auto hebt. Bij het huren van een bestelwagen bent u niet klaar na het huren van de bestelwagen. U kunt immers ook nog meerdere extra opties bij uw bestelbus erbij huren.

Verhuizen is gemakkelijk door een bestelbus te huren

Gebruikt u een bestelbus om een verhuizing te ondernemen of om zaken te transporteren, dan is het raadzaam om dekens, verhuisdozen en spanhaken bij uw bus mee te huren. Met deze accessoires zet u uw spullen stevig en goed verpakt in de bestelbus. Of wat dacht u van een steekkar? Deze kan u van dienst zijn bij het transporteren van uw goederen naar of van de bus.

Langere tijd een bestelbus huren?

Wanneer u voor meer dan een dag een bestelbus gaat huren, is het raadzaam om iets te doen aan uw eigen risico. Uw bestelbus is namelijk alleen WA-verzekerd, waardoor schade aan de bestelbus betaald wordt door uw eigen risico. Dit bedrag ligt bij Blue Rent a Car rond de € 1500,-. Niet iets wat u zo even wil ophoesten. Nu kunt u bij uw huurbedrag een meerprijs betalen van € 12,50 per dag, waardoor het eigen risico nog maar € 500,- bedraagt.

Besluit om kilometervrij te huren

Een personenbusje kilometervrij huren heeft als groot voordeel dat u grote afstanden kunt afleggen zonder hier een meerprijs voor te betalen. Hierdoor zou u een personenbusje ook kilometervrij kunnen huren om een reisje door Europa te maken of om een skivakantie te ondernemen. Winterbanden zijn in de Alpen wel gewenst en deze kunt u voor een meerprijs van € 5,- per dag ook huren. Wilt u een aanhanger meenemen om de ski’s en snowboarden zo te vervoeren, dan kunt u aan het personenbusje ook een trekhaak laten plaatsen voor een meerprijs van € 5,- per dag.