CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Renoveren of nieuwe dakkapel?

Twijfelt u tussen het renoveren van uw dakkapel en het plaatsen van een geheel nieuwe dakkapel? Lees dan dit artikel. Het kan namelijk in veel gevallen slimmer zijn om te kijken naar de renovatie van uw huidige dakkapel dan naar een volledig nieuwe dakkapel. Een nieuwe dakkapel kan namelijk veel meer kosten dan het renoveren van uw dakkapel en heeft uiteindelijk bijna geen toegevoegde waarde. Wij hebben voor u uitgezocht waarom het renoveren van uw huidige dakkapel een betere keuze is dan het plaatsen van een nieuwe dakkapel.

Alles kan

Renoveren gaat veel verder dan alleen zwakke punten van uw huidige dakkapel herstellen. Wanneer u de renovatie van uw huidige dakkapel uit handen laat nemen, kan een professionele loodgieter echt alles voor u veranderen aan de binnen- en buitenkant van uw dakkapel. Het materiaal aan de buitenkant kan bijvoorbeeld vervangen worden, waardoor uw dakkapel weer net zo lang mee kan gaan als een volledig nieuwe dakkapel. Daarnaast kunt u natuurlijk ook de kleur van uw dakkapel aan laten passen en aan de binnenkant spots e.d. aan laten brengen. 

Kosten van het renoveren in vergelijking met een nieuwe dakkapel

Allemaal leuk en aardig die aanpassingen aan uw dakkapel, maar wat kost een renovatie dan precies? Wij kunnen u op het hart drukken dat in 99% van de gevallen de kosten van een renovatie minder hoog zijn dan bij het plaatsen van een nieuwe dakkapel. Één van de redenen dat het goedkoper is om een dakkapel te laten renoveren is door de vergunning die nodig is bij het plaatsen van een nieuwe dakkapel.

Om erachter te komen of een renovatie voor u doeltreffend is voor uw situatie kunt u altijd contact op nemen met uw dakspecialist in renovatie.

http://dakster.nl/dakdekker-amsterdam/