CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Drie panden waarbij een extra schoonmaakbeurt noodzakelijk is

Drie panden waarbij een extra schoonmaakbeurt noodzakelijk is

Een stukje onderhoud in je onderneming of instelling is noodzakelijk. Vooral als het gaat om een periodieke schoonmaak. Hoe grondiger, hoe beter. Het belang daarvan heeft te maken met het feit dat het de levensduur van het gebouw, vloer of meubels vergroot. Daarnaast loopt men daardoor in het gebouw minder risico op allergische reacties of om besmet te raken met andere virussen en ziektes. Het ene pand heeft natuurlijk meer onderhoud nodig  dan het andere. Bij een groothandel schoonmaakartikelen vinden die passen bij het gebouw dat een grondige schoonmaak nodig heeft is hierbij van belang. Er zijn drie plekken die een extra schoonmaakbeurt kunnen gebruiken.

Vieze pashokjes

Fysieke winkels die kleding verkopen behoren tot de gebouwen die het meeste periodieke schoonmaak onderhoud nodig hebben. Het gaat hierbij vooral om de pashokjes.  Dat zijn vaak te kleine ruimtes waarin klanten kleding kunnen passen. Door de beperkte ruimtes blijven zweet en speeksel deeltjes van veel verschillende mensen op dezelfde plek.

 

Onhygiënische kinderen

We zijn allemaal jong geweest. Kinderen zijn niet de meest hygiënische wezens op aarde. Vooral onder schooltijd kunnen zij zich niet inhouden. Neuspeuteren, eten verstoppen achter de kachel (en dan later beschimmeld terugvinden) en kauwgom plakken onder hun tafel plakken. De onhygiënische capriolen van kinderen maken het noodzakelijk om scholen periodiek extra aandacht te geven betreft het schoonmaken.

 

Zorginstellingen

En wat dacht je van instellingen waar bijvoorbeeld ouderen, gehandicapten of weeskinderen verblijven? Een extra grondige schoonmaakbeurt is in dat soort instellingen niet nodig door de patiënten die er (tijdelijk) wonen. Met hun hygiëne is namelijk niets mis. Maar de vloeren van zorginstellingen zijn vaak bedekt met tapijt. Daarom is het belangrijk om de tapijtreiniger vaker erbij te pakken en al het vuil grondig te verwijderen. Dan voorkom je dat je cliënten een allergische reactie krijgen door de vloer.

 

https://www.fayon.nl/