CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Hoeden in alle soorten en maten

Waar hoeden en andere hoofddeksels begin vorige eeuw een duidelijke afspiegeling waren van waar de drager zich op de maatschappelijke ladder bevond, kunnen tegenwoordig alle soorten en maten door iedereen gedragen worden. Een chique fedora is niet langer alleen voor de rijkeren en de vroeger toch vooral met armere mannen geassocieerde wollen pet wordt door jong en oud, man of vrouw, gedragen. Bij hoedenzaak Jos van Dijck in Utrecht vindt u hoofddeksels in alle soorten en maten. In de bijbehorende webshop Hoedenonline.nl kunt u rustig rondneuzen tussen alle vilthoeden, regenhoeden, strohoeden, baretten en andere tijdloze klassiekers, voor dames én heren.

Eigen atelier voor op maat gemaakte hoeden

Hoedenzaak Jos van Dijck kan buigen op ruime ervaring. Al sinds 1923 biedt de fysieke winkel in Utrecht een uitgebreide collectie hoeden, petten en accessoires aan. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer. Vindt u tussen de collectie of zelfs in de webwinkel toch net niet wat u zoekt? Het eigen atelier van de Utrechtse hoedenzaak zorgt ervoor dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Daar worden gelegenheidshoeden op maat gemaakt.

Van beanie-mutsen tot een Charlie Chaplin-bowler

Toch kan het haast niet dat er tussen de uitgebreide collectie in de webshop niets naar uw smaak te vinden is. Van een echte Trilby van Marone Raffaele via hippe beanie-mutsen tot aan een elegante clochehoed van Bronte voor dames: u vindt het bij hoedenzaak Jos van Dijck. Er is zelfs een collectie echte klassiekers in de webshop te vinden, onder de naam ‘çlassics’. Daar kunt u terecht voor bijvoorbeeld een Charlie Chaplin-bowler of een ouderwetse schipperspet.

https://www.hoedenonline.nl/