Menu

Postbezorger worden bij Post Service?

april 22, 2018 - Computers / Internet / Searching
Postbezorger worden bij Post Service?

Aan de slag bij Post Service

Ben je graag in de buitenlucht en wil je ook nog eens wat extra’s verdienen? Word dan postbezorger bij Post Service. Dit heeft verschillende voordelen. In deze blog leggen we je precies uit wat deze voordelen zijn en waarom we juist dit bedrijf aanbevelen!

Waarom werken bij Post Service?

Als je op zoek bent naar een baan als postbezorger dan is Post Service geschikte werkgever. Allereerst zorgt dit bedrijf er altijd voor dat je werkt bij jou in de buurt. Op deze manier kun je jouw werkzaamheden op een efficiënte manier uitvoeren, want er gaan niet veel reiskosten verloren. Daarnaast kun je een baan als postbezorger bij Post Service erg goed combineren met een andere baan of een studie. Je werkt namelijk op dinsdag en vrijdag, dus je houdt genoeg tijd over voor andere belangrijke dingen in je leven. Daarnaast heb je altijd persoonlijk contact met de coördinators van Post Service, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent.

Over het bedrijf

Post Service is al bijna twintig jaar een vertrouwde naam op het gebied van landelijke postbezorging en huis-aan-huisverspreiding in de regio. Ook op het gebied van bode- en koeriersdiensten en facilitaire ondersteuning is Post Service de juiste partij. Sinds 2000 is dit bedrijf de partner en vaste verspreider van Sandd, hét zakelijke postbedrijf van Nederland. Post Service staat voor hoge kwaliteit, continuïteit en service op maat.

Ook werken bij Post Service?

Ben je na het lezen van deze blog ook enthousiast geworden om als postbezorger aan de slag te gaan bij Post Service? Neem dan een kijkje op de vacature pagina van Post Service. Hier zie je wat de voorwaarden zijn en ontdek je alle ins en outs van het bezorgen van post. Naast het bezorgen van post staan hier ook andere vacatures online. Het is zeker de moeite waard om deze te bekijken.

https://postservice.nl/werken-bij/vacatures/postbezorger/