CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar een nieuw horeca kassasysteem?

Nieuw horeca kassasysteem kopen?

Als u een eigen horecazaak heeft dan is het belangrijk dat de kassa goed werkt. Bent u ook op zoek naar een nieuw kassasysteem voor uw hotel, restaurant of café? Zoek dan niet verder! Wij kennen een partij met systemen die passen bij uw onderneming en dat u helpt. Benieuwd welke partij wij aanbevelen? In deze blog leggen we het aan u uit.

Mogelijkheden horeca kassasysteem

Als u op zoek bent naar een nieuw horeca kassasysteem dan bent u bij Janssens Kassasystemen helemaal aan het juiste adres. Dit bedrijf is de specialist in het ontwikkelen van kwalitatieve kassasystemen waarmee u uw horecaonderneming kunt automatiseren. Veel ondernemers kiezen voor de horecasoftware van unTill. Het gebruiksgemak van is groot en daarnaast wordt elke installatie volledig op maat gemaakt. Daarnaast bespreekt u zelf met de consultants welke informatie wordt weergegeven. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een tablet kassa. Dit systeem is erg geschikt voor horecazaken die behoefte hebben aan mobiliteit. Daarbij is het mogelijk om 8 mobiele betaalpunten binnen 1 licentie te creëren. Voor welk kassasysteem kiest u?

Betrouwbaar en stabiel

De systemen die u kunt bestellen bij Janssens Kassasystemen zijn stuk voor stuk betrouwbaar en stabiel. Daarnaast geldt dat ze gebruiksvriendelijk zijn en overzichtelijk, zodat u op elk gewenst moment inzicht heeft in uw rapportages. Afrekenen staat voorop bij de systemen, zodat u uw gasten zo snel mogelijk kunt bedienen, waardoor er minder fouten worden gemaakt. De systemen zijn allemaal ontwikkeld door mensen met praktijkervaring waardoor u zeker weet dat het systeem ook daadwerkelijk goed in elkaar steekt. Daarnaast geldt dat u de kassasystemen tegen een aantrekkelijke prijs kunt bestellen. Heeft u ook interesse in het aanschaffen van een horeca kassasysteem bij Janssens Kassasystemen? Neem dan een kijkje op de website en dien een contactverzoek in.

https://www.kassasystemen.nl/