CK Producties
Image default
Aanbiedingen

De juiste pet voor de juiste gelegenheid

Wil jij een nieuwe cap kopen? Dan moet je rekening houden met een aantal dingen. Naast dat verschillende petten bedoeld zijn om verschillend te gebruiken, staan sommige petten wel goed bij het ene persoon maar niet bij de andere persoon. Daarom zijn er een aantal handige trucjes die kan gebruiken bij het uitzoeken van jouw ideale pet. Ik zal er een aantal behandelen in dit artikel.

Allereerst is het dus belangrijk om te bedenken waarvoor je de pet wilt gebruiken. Wil je de pet puur gebruiken als accessoires, of ook juist tegen de zon. Als je een pet wilt ie goed tegen de zon beschermt kan je het best een pet kopen met een ronde cap. Op deze manier wordt het grootste deel van het licht afgeschermd en hem je toch nog een goed zicht. Wil je echter zo veel mogelijk zicht hebben, dan is een platte cap handiger. Deze cap belemmerd je zicht niet maar schermt dus iets minder zonlicht af. Ook zal een pet met een geronde cap vaak lekkerder en soepeler aanvoelen op je hoofd.

Wil je de pet puur gebruiken voor je uitstraling, dan kun je puur kiezen wat je zelf mooi vindt. Ga op je gevoel af en zorg wel dat de pet lekker zit, aangezien je vaak lange tijd met de pet op je hoofd loopt. Als je de pet niet op je hoofd voelt zitten bij het passen is dit een goed teken, aangezien de pet dan dus perfect past. Als je nog in de groei bent is het ook handig om een pet te kopen die verstelbaar is van maat. Dit is sowieso wel een handig iets om rekening mee te houden, zodat je de pet ook eens uit zou kunnen lenen mocht je dit willen. De meeste petten zijn verstelbaar dus waarschijnlijk hoef je niet heel ver te zoeken naar een mooie verstelbare pet.

 

https://www.snapbacks.nl