CK Producties
Image default
Aanbiedingen

De leukste uitgaansgelegenheden van Rotterdam

Maassilo

De Maassilo ligt in de Kop van Zuid, bij metrostation Maashaven. Er wordt een grote diversiteit aan muziek gedraaid: van house tot techno, van R&B tot pop. Het gebouw was in de vorige eeuw een oude graan silo en is omgetoverd tot café en club.

 

Paddy Murphy’s Irish Pub

Drukke en gezellige pub in centrum van de stad, gelegen in een zijstraat van de Meent. De pub is Iers met Engelstalige bediening en er zijn bijna iedere avond live optredens. Op maandagen kun je meedoen aan de bierbingo, waar je nog leuke prijzen kunt winnen. In de ruimte erachter kun je  Engelse Ierse voetbal en rugby kijken.

 

Nhow Bar

In de hippe bar heb je uitzicht op de Erasmus brug. Deze hotel bar ligt op het puntje van de Kop van Zuid. Iedere zaterdag avond is er een dj. De bartenders maken heerlijke cocktails. Ook de borrelhapjes zijn aan te raden, kies voor de minihamburgertjes of yakitori spiesjes. Maar ook de garnalenkroketjes zijn heerlijk.

 

De Witte Aap

De Witte Aap vind je in de Witte de Withstraat, de uitgaansplek van Rotterdam. Dit is misschien wel een van de oudste kroegen van de stad en uitermate geschikt voor een avondje met vrienden. De kroeg heeft vele soorten bieren op de tap, vooral het ‘Mooie Nel’ bier is een aanrader.

 

Bar Tender

Dit is wat je noemt een leuk begin van je avondje uit. De zaak is mini, maar de meeste gasten blijven niet lang. En ze weten hier als de beste hoe je shotjes maakt. Ga voor de Harry Potter waar je wordt verrast door hier en daar wat vuurwerk.. Je vindt Bar Tender op de Coolsingel.

 

Een ander leuk idee om je avond mee te beginnen is met een shisha. Je vindt hier wat waterpijp tips en de lekkerste smaken herbal tabak.

https://premium-hookahs.nl/

Gerelateerde artikelen

Fabels én feiten over leren

Radio luisteren via het internet

Waarom een wintersportvakantie leuker is dan een zonvakantie