CK Producties
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dé specialist in klimmaterialen: van enkele trap tot multifunctionele reformladder

Voor zowel professionele klussers als amateurklussers is een ladder onmisbaar. Deze wordt overigens nogal eens verward met een trap. Alhoewel de twee veel overeenkomsten vertonen, bestaan er ook essentiële verschillen die ervoor zorgen dat voor elk type klus een voorkeur bestaat. Voor zowel trappen als ladders, bijvoorbeeld een reformladder, bent u bij ZARGES aan het juiste adres. De van oorsprong Duitse producent met een vestiging in Tilburg, weet elke klusser, zowel professional als amateur, het juiste product te bieden. Ook individueel ontworpen toepassingen behoren tot de mogelijkheden.

De kenmerken van een trap

Een trap hoeft niet tegen een muur te worden geplaatst, maar kan vrijstaand worden neergezet. In plaats van over sporten beschikt dit type gereedschap over platte treden. Zo kunt u uw voeten stevig neerzetten. Vaak is een trap ook voorzien van een platform. Binnen de categorie trappen wordt er een onderscheid gemaakt tussen enkele trappen, die van één klant beklommen worden (en vaak over een platform beschikken) en dubbele trappen, die vanaf twee kanten kunnen worden beklommen.

De verschillende soorten ladders

In tegenstelling tot een trap beschikt een ladder over sporten. Er bestaan verschillende soorten ladders, waaronder de enkele rechte ladder, de opsteekladder, de vouwladder, de telescoopladder en de reformladder. Die laatstgenoemde is wegens zijn vele toepassingsmogelijkheden razend populair. Reformladders, die in verschillende maten verkrijgbaar zijn, kunnen voor zowel grote projecten als kleinere klussen in en rond de woning worden gebruikt.

Kwaliteit en extra services

Fabrikant ZARGES met een vestiging in Tilburg, geldt als dé specialist op het gebied van klimmaterialen, waaronder de reformladder. Klanten kiezen voor deze fabrikant wegens de kwaliteit die deze hen biedt, maar ook de extra services zoals reparaties en de voorziening in originele reserveonderdelen. Bovendien kunt u rekenen op de deskundigheid van de medewerkers. Twijfelt u of een reformladder voor u het beste gereedschap is? De medewerkers van dit bedrijf kunnen u zowel telefonisch als online van dienst zijn.

https://www.zarges.com/nl/