CK Producties
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het belangrijkste nieuws over Magento 2 volgens Vendic

Magento 2 is het populairste e-commerce platform van Nederland. Een groot deel van de Nederlandse webshops zijn verbonden aan dit platform. Magento 2 biedt veel voordelen voor eigenaren van een webshop. Het is mogelijk om met dit platform een soepel werkende webshop te maken waar mensen gemakkelijk en snel kunnen afrekenen en hun producten kunnen ontvangen. Daarnaast zijn de gegevens van de klanten goed beveiligd en zijn de websites vooral ontwikkeld voor de mobiele telefoon, omdat mensen hier meer gebruik van maken. Het voordeel van Magento 2 is dat het blijft ontwikkelen. Lees hier meer over op Vendic.nl

De nieuwste ontwikkelingen van Magento 2

Het voordeel van Magento 2 is dat het een open source programma is. Dit houdt in dat het de code van het programma is vrijgegeven en het mogelijk is om deze aan te passen. Hierdoor kunnen bedrijven en specialisten de code van Magento 2 optimaliseren voor eigen gebruik. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de website sneller te laten lopen, gegevens automatisch te laten invoeren en meer. 

Een van de nieuwste ontwikkelingen van Vendic voor Magento 2 zijn de Elements. Door middel van Vendic Elements is het mogelijk om een high end webshop te laten maken in Magento 2 voor 10000 euro. Binnen zes weken is de website startklaar en kan deze gebruikt worden. De website is high-end voor de prijs van een haalbare investering. 

Er zijn veel gratis code/modules te vinden voor Magento 2 die zogenaamd geschikt zijn voor je webshop. Je wilt echter zeker zijn dat je met een specialist werkt die codes levert geschreven volgens de Magento coding standards. Daarnaast is het ook fijn om te weten dat deze extra functies de snelheid en kwaliteit van de webshop waarborgt. Vendic Elements garanderen een nuttige functie tegenover het waarborgen van de prestaties. 

Het belangrijkste nieuws volgen

Daarnaast is het ook mogelijk voor het bedrijf Magento 2 om een volledige webshop op maat te laten maken Deze webshop wordt in het programma Magento 2 gemaakt en voldoet volledig aan de eisen gesteld van jouw bedrijf. Het optimaliseren van webshops door gebruik te maken van slimme codes en software binnen magento 2 is het doel van Vendic. Daarnaast kan je ook op de hoogte blijven van de nieuwste informatie rondom Magento en de nieuwste soorten code die ontwikkeld worden. Vind hier meer informatie over een Magento 2 bureau.

https://vendic.nl/