CK Producties
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een expediteur voor jouw transport van of naar Nederland

Bij Cargoplot zit je op de goede plek als jij jouw logistieke operaties wilt laten lopen via een derde partij. Wil jij je vooral focussen op de kerndoelen van jouw bedrijf en vind je al het papier en administratiewerk dat bij de transport van jouw goederen komt kijken, te veel werk? Dan is het fijn als er verteld wordt dat jouw logistieke operaties allemaal op één platform kunnen worden weergegeven. Cargoplot werkt namelijk met een handig platform waarin jij jouw aanvraag doet en vervolgens regelen zij een goede expediteur in Nederland. Deze expediteur zorgt ervoor dat jouw goederen van beginpunt naar eindpunt komen, zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen. Voortaan kun jij je dus vooral bezig houden met de werkzaamheden in jouw bedrijf en jouw goederen komen vanzelf jouw kant op!

Hoe werkt het?

Via Cargoplot maak je een account aan op een platform. Cargoplot is een bemiddelaar tussen jou als bedrijf en de expediteur. Zij hebben een breed netwerk waardoor er altijd een expediteur in Nederland beschikbaar is voor de transport van jouw goederen. Via het platform maak je jouw opdracht aan. Dit kan er één zijn, maar je kunt ook meerdere opdrachten tegelijkertijd aanmaken. Je ziet per opdracht de status hiervan en je wordt altijd op de hoogte gehouden. Afhankelijk van jouw wensen wordt er gekozen voor de juiste expediteur uit Nederland. Zo zijn er zeevrachtexpediteuren, luchtvrachtexpediteuren, spoorwegexpediteuren enzovoorts. Uiteraard zijn de kosten per soort transport verschillend.

Neem contact op met de experts

Wil jij graag dat jouw logistieke operatie wordt uitgevoerd door Cargoplot? Dan staan ze er zeker voor open om jouw aanvraag te ontvangen en een expediteur uit Nederland voor jouw transport te regelen. Heb je eerst nog vragen voor deze experts voordat je een account aanmaakt en met dit bedrijf in zee gaat? Dan vind je de contactgegevens op hun website.

https://www.cargoplot.com/nl