CK Producties
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schuifdeuren kopen om ruimte te besparen

Schuifdeuren zijn een uitstekende optie om te kopen als voordeur voor uw pand, maar ook op andere plaatsen in uw pand bieden deze deuren uitkomst. Ze hebben vergeleken met openslaande deuren minder ruimte nodig om te openen, waardoor ze ook in krappere ruimtes gebruikt kunnen worden. Daarnaast hoeft u bij schuifdeuren nooit te twijfelen welke kant ze op open gaan, en hoeft u zich bij een geautomatiseerde variant geen zorgen te maken dat de deur tegen u aankomt. Hierdoor is het voor uiteenlopende situaties perfect om schuifdeuren te kopen.

Automatiseer uw deuren met een elektrische deuropener

Wanneer u geautomatiseerde schuifdeuren wilt kopen, kunt u er het best een automatische deuropener bij aanschaffen. Hiermee verhoogt u bovendien de veiligheid van uw pand, want dit systeem geeft u meer controle over de toegang. Het is bijvoorbeeld uit te rusten met een pasjessysteem, zodat enkel bevoegden de deur kunnen openen. Uiteraard kunt u een voordeur met een automatische deuropener ook laten openen door een receptioniste.

Koop uw deuroplossing bij een specialist die het totaalplaatje levert

Het is verstandig om de deuren, zoals schuifdeuren, en de automatische deuropener bij één bedrijf te kopen. Dan weet u namelijk zeker dat de deur en het systeem naadloos op elkaar aansluiten. Als u een expert zoekt waarbij u zowel schuifdeuren als een automatische deuropener kunt kopen, bent u bij dormakaba aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in deuroplossingen op maat en kan zeker een systeem leveren dat naadloos op uw wensen aansluit en perfect bij uw pand past.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in een automatische deuropener of wilt u graag nieuwe schuifdeuren kopen? Neem in beide gevallen contact op met de vriendelijke medewerkers van dormakaba. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die het best binnen uw budget passen en bovendien aan uw wensen voldoen. Zo koopt u zeker een deuroplossing die perfect is voor uw situatie.