CK Producties
Image default
Dienstverlening

Wil jij een keertje gaan speeddaten? Dat kan met Search4Love!

Wil jij eens alleen of samen met een vriend of vriendin gaan speeddaten? Om je kans tot het vinden van een leuke partner te vergroten? Kom dan naar één van de speeddating events van Search4Love! Met minimaal 10 en maximaal 20 dates op een avond is de kans zeer groot dat jij een leuke match weet te vinden. Lukt het dit keer niet? Dan heb je in ieder geval een erg gezellige avond gehad en kan je het tijdens een volgend event nog eens proberen.

Tot in de puntjes verzorgd

Wij organiseren onze speeddate avonden tot in de puntjes. We zorgen er altijd voor dat we lekker veel singles met elkaar kunnen laten daten, want hoe meer dates hoe groter jouw slagingskans. Bij het inschrijven maken we al een selectie, zodat de kans groter is dat jij met minstens één of misschien wel meerdere singles matched. Je schrijft je in voor een event bij jou in de buurt, bijvoorbeeld speeddaten Rotterdam of speeddaten Arnhem. Natuurlijk kan je ervoor kiezen om verder weg te gaan speeddaten, je moet dan alleen wel rekening houden met langere reistijd wanneer jij een match hebt gevonden. Ook schrijf je je in binnen jouw leeftijdscategorie. We hebben hierin vier verschillende categorieën. Hierdoor zal jij sowieso dates hebben met mensen van ongeveer jouw leeftijd.

Elk speeddating event is vertegenwoordigd door een leuke hostess. Je krijgt van haar een welkomstdrankje, eventueel nog een uitleg over de avond en ze begeleid je naar je plekje. Ook zorgt ze ervoor dat de gehele avond perfect verloopt. Tussendoor kan je haar altijd om hulp vragen, mocht je er tijdens het daten even niet meer uitkomen.

Matchtool

Tijdens het speeddaten houdt je de scores bij in onze matchtool. Dit werkt heel simpel. Vond je de date leuk? Vink dan ‘ja’ aan. Vond je de date niets? Vink dan ‘nee’ aan. Al jouw dates doen hetzelfde. Pas wanneer jullie allebei ‘ja’ hebben ingevuld zijn jullie een match. Je ontvangt van ons elkaars emailadres, het vervolg is aan jullie.

https://www.search4love.nl/