CK Producties
Image default
Dienstverlening

Hoe kies u een goede cateringservice

Catering is het model van de voedingsdienst waarbij maaltijden worden bereid op een geschikte plaats en geserveerd op de plaats van voorkeur van de klanten. Bij catering is het gecontracteerde bedrijf niet alleen verantwoordelijk voor het eten. Zij is ook verantwoordelijk voor de logistiek, de decoratie, de uitrusting en zelfs het personeel om de maaltijden te serveren.

Hierbij omvat catering zowel de samenstelling van het menu en de bereiding van het voedsel, als het vervoer, de montage en de beschikbaarheid om eventuele problemen tijdens het evenement op te lossen. Naast, natuurlijk, het schoonmaken van de ruimte na afloop.

Dankzij de catering hoeft de contractant zich geen zorgen te maken over alles wat met eten te maken heeft. Daarom is dit een dienst met een grote vraag om zaken uit te breiden.

Als u iets meer wilt weten over de cateringservice, bekijk dan de tips die we hieronder hebben opgesteld!

 

De mogelijkheden met catering

Het is mogelijk om cateringservice op meer dan één manier aan te bieden:

  • Mobiele catering: kan onder meer worden gebruikt op beurzen, evenementen en feesten.
  • Catering aan huis: levering van voedsel bij de klant thuis. Naast feestmaaltijden kan dit type catering ook diepvriesmaaltijden leveren.
  • Bedrijfscatering: sommige bedrijven huren cateringdiensten in voor bedrijfsbijeenkomsten of zelfs voor de lunch van de werknemers, heel gebruikelijk wanneer er een kantine is, maar zonder keukenruimte.
  • Industriële catering: onder meer aangeboden aan luchtvaartmaatschappijen, scholen en ziekenhuizen. Dat wil zeggen, voor een groot aantal mensen.

 

Hoe kiest u een cateringbedrijf?

Een gevarieerd menu met exclusieve nieuwigheden is een uitstekende manier om een goed cateringbedrijf te selecteren. Bovendien is de kwaliteit van het eten zeer belangrijk om alle gasten van het evenement tevreden te stellen.

Een cateringbedrijf moet zich nog steeds zorgen maken over de voedselveiligheid. De maaltijd moet immers niet alleen vers en smakelijk zijn, maar ook in goede staat worden gepresenteerd. Naast de infrastructuur, het tijdstip van de dienst en het klimaat van de dag, is het belangrijk te evalueren hoe het bedrijf het voedsel verpakt om voor elk voedsel de juiste temperatuur te handhaven. Zo kunt u het succes van uw evenement garanderen met een catering Ede van hoge kwaliteit.