CK Producties
Image default
Verbouwen

Een bouwkundige keuring, wat mag dat kosten?

Als u van plan bent een nieuwe woning of een appartement te kopen, is het een goed idee om een bouwkundig ingenieur in te schakelen voor een bouwkundige keuring. Er zijn diverse bouwkundige inspecteurs in Nederland, maar geen enkele voert een bouwkundige keuring uit tegen zulke aantrekkelijke kosten als Bouw Techno Keuring Nederland. Dit is dé specialist op het gebied van bouwkundig advies voor uw nieuwe woning of uw eigen woning die u wilt verkopen. Tijdens een bouwtechnisch onderzoek wordt er naar diverse punten gekeken waaraan de woning of het pand aan moet voldoen. Nadat het onderzoek is uitgevoerd, ontvangt u een overzichtelijke rapportage van de gebreken en wat hieraan gedaan moet worden.

Een verstandige keuze

Bij zo’n bouwkundige keuring tegen lage kosten wordt de bouwkundige staat van uw woning, appartement of ander soort pand in kaart gebracht. Als u een woning gaat kopen, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. U wilt immers geen pand kopen waarbij u er later achter komt dat er geen zaken deugen. Met bouwkundig advies en een keuring weet u precies wat de gebreken zijn en waar u op moet letten zonder voor onaangename verrassingen te komen staan. In de rapportage die u na de bouwkundige keuring krijgt ziet u wat de gebreken zijn en wat u op lange termijn of op korte termijn moet laten vervangen tegen bijbehorende kosten.

Maak gebruik van de expertise van deze specialist

Als u bouwkundig advies wilt ontvangen van een specialist, gaat u naar Bouw Techno Keuring Nederland. Hier ontvangt u niet alleen advies, maar zij vertellen u ook wat een bouwkundige keuring mag kosten en voeren deze zelfs voor u uit. Zo’n onderzoek maakt het voor u stuk eenvoudiger om in te schatten of de vraagprijs van de woning of het appartement goed is. Zo kan het voorkomen dat er veel problemen uit het onderzoek naar voren komen, waardoor blijkt dat de vraagprijs niet reëel is en de vraagprijs naar beneden moet.