CK Producties
Image default
Verbouwen

Hittebestendige kit bij technischeprodukten.nl

Bij technischeprodukten.nl kunt u naast een hittebestendige kit ook allerlei andere spullen vinden voor lijmen en afdichten. Afdichten is erg belangrijk, omdat dit er strak en mooi uitziet. Maar dan moet je hier wel de goede producten voor in huis hebben. Technischeprokten.nl is het bedrijf wat u daarmee helpt

Hittebestendige kit

Bij technischeprodukten.nl kunt u onder andere terecht voor een hittebestendige kit. Deze kit is gemaakt van siliconen. Deze is perfect om delen die zeer heet worden af te kitten. Het is namelijk hittebestendig tot 300 graden Celsius. Dit maakt het dus zeer geschikt om plekken af te kitten rondom ovens, kachels en fornuizen. Deze kit is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Namelijk in het wit en zwart. Zo past het altijd bij de kleuren van uw muur of tegels. Doordat deze kit hittebestendig is zorgt de kit ervoor dat hij flexibel blijft bij warmte. Zodat het kan meebewegen. Deze kit wordt geleverd inclusief een Pressure Pack met een nozzle. Dit betekent dat u geen kitpistool nodig heeft. Met deze nozzle is de kit eenvoudig aan te brengen. Ook hebben wij een speciale kit voor kachels. Deze Fire Sealant is bestand tot wel 1200 graden Celsius. Deze kit kunt u gebruiken als het nodig is om naden in kachels, openhaarden of ovens te dichten. Een tip die wij willen meegeven is om na het uitharden van de kachelkut de omgeving eerst zachtjes op te warmen. Zo voorkomt u blaasvorming.

Siliconenkit

Naast de hittebestendige kit verkopen wij ook een siliconenkit die ontwikkeld is door CTN. Deze kan langdurig elastisch en schimmelwerend te blijven onder extreme omstandigheden. Hier hebben wij een nog breder assortiment in als het gaat om kleuren. Wij hebben deze siliconenkit in het transparant en de basiskleuren.

Acrylaatkit

De acrylaatkit wordt gebruikt om naden en kieren waar niet veel werking wordt verwacht. Bijvoorbeeld om ramen mee af te kitten of, voor deurkozijnen of voor scheuren in betonwerk en schilderwerk.

Advies

Bij ons kunt u zich altijd laten adviseren over de producten die wij verkopen. U kunt ook een offerte aanvragen met aantrekkelijke staffelprijzen. Op onze website kunt u altijd veilig betalen en krijgt u gratis verzending vanaf 100 euro.