CK Producties
Image default
Zakelijke dienstverlening

Draadstangen van hoogwaardige kwaliteit

Kobout is een absolute specialist in houtverbinders en bevestigingsmaterialen. Met meer dan veertig jaar ervaring bedienen deze specialisten duizenden klanten per jaar uit de handel, industrie en bouwsector. U heeft bij dit bedrijf de keuze uit een ruim assortiment aan onder andere draadstangen, bouten en moeren. Daarnaast staat Kobout bekend om haar uitgebreide service en dienstverlening. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste materialen bestelt voor uw technische toepassing. Ontdek de mogelijkheden voor uw project en laat u verrassen!

Ontdek het ruime assortiment aan bouten en moeren

Bij Kobout kiest u uit een uitgebreid assortiment aan bouten, moeren en draadstangen. In het magazijn in Hendrik Ido-Ambacht vindt u meer dan 25.000 verschillende producten van allerlei materialen en in diverse groottes. Zo weet u zeker dat u een geschikt product vindt voor uw toepassing. Naast dat u de keuze heeft uit een groot aanbod, profiteert u bij dit bedrijf ook van een uitgebreide dienstverlening. Zo kunt u uw materiaal passend laten zagen of uw draadstangen laten assembleren. Daarnaast beschikt Kobout ook over een logistieke tak, zodat zij uw bestelling naar uw gewenste locatie kunnen bezorgen. Voor het bestellen van materialen voor uw project, kunt u daarom uitstekend bij deze specialisten terecht die met veel passie voor u klaarstaan.

Wilt u meer weten over dit bedrijf?

Heeft u interesse in het ruime assortiment aan bouten en moeren bij dit bedrijf? Dan bekijkt u het aanbod eenvoudig online en plaatst u uw bestelling. U profiteert dan van een snelle levering. U bent ook van harte welkom om het pand in Hendrik-Ido-Ambacht te bezoeken, waar u zelf uw spullen op kunt halen. Hier staan daarnaast honderden medewerkers voor u klaar om u te adviseren en u een weg te wijzen door dit prachtige magazijn. Wilt u meer weten over de service en diensten van Kobout? Dan zijn de specialisten van dit bedrijf ook telefonisch te bereiken.