CK Producties
Image default
Dienstverlening

Dit bedrijf helpt u met schuldsanering in Rotterdam

Als uw schulden zo hoog zijn opgelopen dat u deze binnen drie tot vijf jaar niet zonder hulp kunt aflossen, zit er niets anders op dan hulp in te schakelen. Bij Modus Vivendi kunt u terecht voor schuldsanering in Rotterdam. De schuldsanering in Rotterdam zult u bij de rechter aan moeten vragen. Bij het bedrijf kunt u ook terecht voor andere schuldhulpverlening in Rotterdam.

Wat houdt schuldsanering in?

Als u gebruik maakt van de schuldsanering in Rotterdam, houdt dan in dat u een klein bedrag ontvangt om van te leven. Al het andere inkomen dat u krijgt, gaat direct naar de schuldeisers. Als u zich gedurende de hele schuldsanering periode aan alle regels houdt, ontvangt u aan het eind van de periode een ‘schone lei’ van de rechtbank. Dit houdt in dat u schuldenvrij wordt verklaard. Eventuele openstaande schulden hoeft u niet meer terug te betalen.

Schuldhulpverlening Rotterdam

Modus Vivendi is er voor allerlei schuldhulpverlening in Rotterdam. De schuldhulpverlening houdt in dat er samen met u wordt gekeken naar uw financiële situatie. Het gaat hier niet alleen om de schulden, maar ook om uw vaste lasten inkomsten. Samen met u wordt gekeken naar een passende oplossing om u uit de schulden te helpen. Dit kan echter niet zonder derden die bereid zijn om de kosten van de schuldhulpverlening in Rotterdam te betalen.

Over het bedrijf

Hoe groot uw schulden ook zijn, het bedrijf zal altijd een manier vinden om u schuldenvrij te maken. De enige voorwaarde is dat u zich aan alle regels houdt. De medewerkers van het bedrijf helpen u met passende hulp, maar ook met advies. Voor alle informatie die u nodig heeft kunt u er terecht. Bovendien wordt u echt gezien. U bent absoluut geen nummer. Aangezien u een jarenlange samenwerking aan gaat met het bedrijf, zult u echt een band met de medewerkers opbouwen en zijn zij op hun beurt enorm bij u betrokken.