CK Producties
Image default
Dienstverlening

Wat zijn de voordelen van mesotherapie?

Mesotherapie is een Franse verjonging methode of -techniek die micro-injecties van enzymen, vitamines, antioxidanten en plantenextracten gebruikt om de huid te verjongen en ook om de huid strakker te maken, de haarkwaliteit te verbeteren en ook overtollig vet te verwijderen. Michel Pistor, die arts was in Frankrijk, ontwikkelde de mesotherapie techniek in 1952. Om meer te weten over mesotherapie, bezoek mourits huidtherapie. Met een groeiend aantal mensen dat homeopathische en natuurlijke medicijnen gebruikt om hun welzijn en gezondheid te verbeteren, is het logisch dat schoonheid moet worden verbeterd met behulp van planten en verschillende vitamines formules. Mesotherapie geeft u de gemoedsrust dat alleen een natuurlijke krachtige vloeistof uw huid binnendringt om deze te verjongen. Laten we eens kijken naar enkele voordelen van mesotherapie.

Verbetert de huidconditie

Mesotherapie kan een vermoeide en doffe huid en oppervlakkige rimpels onmiddellijk verbeteren. Ze kunnen ook helpen de trage bloedcirculatie te verbeteren en het lichaam te helpen verouderende gifstoffen weg te spoelen. Deze behandeling kan ook worden gebruikt om acne te behandelen, hyperpigmentatie aan te pakken en de huid te laten stralen. Mesotherapie vitaminecocktails kunnen de fibroblastcel in de huid stimuleren om meer collageen te produceren om de tekenen van veroudering tegen te gaan. Onder de lijst van geïnjecteerde huidvriendelijke plantaardige ingrediënten bevinden zich groeifactoren, vitamines, hyaluronzuur, peptiden, antioxidanten en sporenelementen die de ideale omgeving bieden voor een gezonde huid die beter omgaat met het verouderingsproces. Een typische mesotherapie cocktail kan over het algemeen meer dan 50 ingrediënten bevatten om uw huid te voeden, herstellen en verjongen. Het is zeker de moeite waard om te doen als je een evenement hebt waar je een quick fix voor wilt doen en dat kan worden gecombineerd met anti-rimpelvullers en -injecties.

Kan ik direct na mesotherapie weer aan het werk gaan?

Ja, er is geen uitvaltijd. Uw gezicht zal er wat rood uitzien en aanvoelen, maar onze schoonheidsspecialisten kunnen minerale foundation aanbrengen om het te bedekken voor het geval u onmiddellijk na uw behandeling weer aan het werk moet. Roodheid verdwijnt normaal gesproken binnen 48 uur. Mesotherapie is ideaal als u niet de Botox- en Fillers-route wilt volgen, maar liever een natuurlijk stralende look wilt bereiken en uw huid van binnenuit wilt voeden met op planten gebaseerde effectieve oplossingen.