CK Producties
Image default
Mode en Kleding

Toe aan een nieuwe tas? Welke is er fijn?

Toe aan een nieuwe tas? Welke is er fijn? 

Is de tas die je dagelijks gebruikt eindelijk kapot gegaan? Dan is het tijd om een nieuwe tas te kopen. Er zijn tegenwoordig zoveel tassen op de markt dat het soms lastig kan zijn om een goede tas te kopen. In dit artikel bespreken we een aantal soorten tassen en hoe je de juiste tas voor jou kan vinden. 

Een leuke tas vinden

Een nieuwe tas kopen is niet altijd even makkelijk. Iedereen heeft namelijk zijn eigen smaak en voorkeuren. Een van de meest populaire tassen is de rugzak. Zowel studenten, werkenden en vakantiegangers kiezen voor de rugzak. Deze tas heeft namelijk erg veel ruimte. Daarnaast hangt de rugtas dus ook op je rug en zit deze niet in de weg tijdens het lopen van lange afstanden. Je hoeft de tas ook niet de hele tijd in de hand te dragen wat erg fijn is. Hier kan je een rugzak kopen

Een schoudertas is erg populair onder de dames. Deze tas hangt met een band over je schouder tussen je zij en arm. Een grote schoudertas heeft erg veel ruimte voor boeken, een laptop, portemonnee, telefoon, powerbank en nog veel meer. Alles wat je nodig hebt tijdens een normale dag kan je gebruiken past in deze tas. Omdat de tas dicht bij je lichaam hangt is alles veilig en kan je er makkelijk spullen uithalen. 

Een cross body bag is een tas die veel wordt gedragen. Deze tas (zoals de naam al zegt) wordt schuin over het bovenlichaam gedragen. Deze tassen zijn te vinden in verschillende maten, kleuren en ontwerpen. Het voordeel van deze tassen is dat ze erg stijlvol zijn en perfect zijn voor je telefoon en portemonnee als je een dagje op stap gaat. 

De juiste nieuwe tas uitkiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe tas dan is het belangrijk om eerst te kijken naar wat voor soort tas je nodig hebt. Een rugtas is erg handig voor school en werk maar kan ook gebruikt worden voor werk. Kies bijvoorbeeld een zebra rugtas met een elegant design en veel ruimte. 

Naast de bovengenoemde tassen zijn er ook nog veel meer modellen op de markt, elk met zijn eigen voor- en nadelen. Naast de functionaliteit is het design natuurlijk ook belangrijk. Een tas is een leuke accessoire bij je kleding. Ga naar de website van The Bag Store en vind de juiste tas voor jou!