CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Geld verdienen vanuit je luie stoel

Geld verdienen met zo weinig mogelijk doen, het klinkt ideaal, maar het kan echt als je het slim aanpakt. We nemen een aantal manieren met je door. Om te beginnen kun je geld verdienen door te klikken. Met klikken bedoelen we het openen van e-mails en het invullen van enquêtes. Er zijn bedrijven waarbij je je kan aanmelden die dan per dag een aantal e-mails en enquêtes jouw kant opsturen. Per geopende email en ingevulde enquête krijg je een (kleine) vergoeding. Heel veel geld zal het niet opleveren maar als je het een jaar lang doet kan er misschien een keer van uit eten.

Een andere manier is om je huis aan te bieden als overnachtingsplek. Studentensteden zijn vaak in trek bij toeristen en die willen vaak een zo goed mogelijke slaapplek. Wanneer je even weg bent kun je je appartement op bijvoorbeeld AirBnB verhuren. Maar het is geen vereiste dat je weg bent. Op sommige websites kun je namelijk ook alleen je bank verhuren bijvoorbeeld. Prima manier om wat extra’s bij te verdienen.

Wat je ook kan doen is gaan beleggen. Wanneer je dit goed aanpakt is dit waarschijnlijk de meest rendabele manier om geld te verdienen vanuit je luie stoel. Het is echter ook de meeste lastige manier. Leren beleggen doe je niet in een paar dagen. Gelukkig zijn er wel cursussen te volgen op internet en kun je leren beleggen door middel van het spelen van demo’s, ook wel demo beleggen. Hierbij speel je met nep geld, maar het is wel een goede en risicoloze manier om het te leren. Als je het eenmaal een beetje onder de knie hebt kun je vervolgens met een klein bedrag beginnen. De laatste trends en ontwikkelingen bijhouden is wel belangrijk wanneer je je gaat richten op beleggen.

http://leerbeleggen.com