CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Besteed een deel van uw administratie uit!

Bent u accountant en merkt u dat u omkomt in het werk? Lees dan vooral door. Vele accountantsbureaus hebben het enorm druk. Zij hebben vele klanten en moeten voor deze klanten die gehele administratie doen, vaak is dit enorm veel werk. Een administratie heeft vele aspecten. Zo is het verdeeld in kosten en opbrengsten, winst en verlies en ga zo maar door. Binnen al deze aspecten zijn er verschillende handelingen die moeten worden verricht. Deze handelingen kosten veel tijd en omdat veel bedrijven hun gehele administratie vaak uitbesteden heeft een accountantsbureau dus van vele bedrijven de gehele administratie te doen. De accountantsbureaus willen natuurlijk geen klanten verliezen, maar soms wordt het werk gewoon te veel.

Een keuze die accountantsbureau dan kunnen maken is om een deel van de taken uit te besteden. Vaak wordt dit gedaan met de salarisservice. Het externe bedrijf voert dan de gehele salarisservice uit en de accountant heeft weer iets minder werk. Zo kan het accountantsbureau toch haar klanten blijven houden en misschien weer nieuwe aannemen. Uiteindelijk zult u gaan zien dat het u veel meer opbrengt dan dat u alles zelf zou doen en wat klanten zou verliezen.

Wanneer u als accountant uw salarisservice uit besteed is het wel belangrijk een goede partner te zoeken. Een partner met kwaliteit, een partner die u kunt vertrouwen. Mijn tip is: CBBS, een goed bedrijf die kwaliteitswerk levert. Zij kunnen direct met u samenwerken en communiceren. Daarnaast werken zij met een online programma, dit is handig voor u en uw klant. U kunt namelijk online alle gegevens bekijken en deze ook aan uw klant laten zien. Wanneer u beslist om de administratie niet uit te besteden kunt u er altijd nog voor kiezen wel een online software in gebruik te nemen. Dit werkt vele malen sneller dan een offline administratie.

http://www.cbbs.nl/