CK Producties
Image default
Aanbiedingen

SEO check – uw website succesvol gescand

Een SEO check binnen de online marketing helpt u inzicht te krijgen in wat uw website op dit moment goed en minder goed heeft wat betreft zoekmachine optimalisatie. Een website check kan op basis van de drie aspecten van zoekmachine optimalisatie; techniek, content en autoriteit. Elk van deze onderdelen wordt in de online marketing scan uitgebreid behandeld en elk onderdeel wordt door andere aspecten beïnvloed. Tegelijkertijd zult u als resultaat van de SEO check zien dat deze drie toch onlosmakelijk met elkaar in verband staan, om een positie hoog in Google te kunnen bemachtigen.

Techniek, content en autoriteit door zoekmachine optimalisatie

De SEO scan die door een online marketing checker wordt gemaakt geeft dus resultaten op de niveaus techniek, content en autoriteit. Deze aspecten die uit de SEO check komen, zijn tevens de zaken die door zoekmachine optimalisatie te beïnvloeden zijn. De website check bepaalt met betrekking tot de techniek van uw website of Google wel in staat is om alle webpagina’s te bekijken en of hij niet op basisaspecten al laag in Google komt. Daarna wordt door het online marketing bureau gekeken naar de inhoud (content), of deze aansluit op wat Google kan interpreteren en of er geen dubbele content op de website staat. Tot slot kan de SEO checker uitwijzen in welke mate er autoriteit (vertrouwen) is toegekend aan de website. Door aanbevelingen (links) van andere websites, groeit het vertrouwen van Google in uw website, en zal u hoger in Google geplaatst worden.

Elke webpagina in beeld met de SEO check

Het fijne aan een SEO check is dat alle webpagina’s van uw website gescand worden. Hierdoor krijgt u een perfect beeld van wat er allemaal goed is en wat er beter kan aan uw website, wat betreft zoekmachine optimalisatie. Een online marketing scan is gratis uit te voeren bij de meeste SEO specialisten en SEO bureaus. Bij de SEO check van SAM Online Marketing krijgt u inzicht in wat er allemaal beter kan en wordt er actief aan een oplossing voor uw website gewerkt. Neem direct contact op om zeker te zijn dat u bovenaan in Google komt te staan!