CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Shotjesbar huren om van jouw feest een groot succes te maken.

Een keer wat anders dan alleen maar bier en wijn op een feest? Kom dan een shotjesbar huren bij Bar Company. Met deze bar wordt jouw feest gegarandeerd een groot succes!

Waarom een shotjesbar huren?

Als je een shotjesbar huurt bij Bar Company creëer je een extra vorm van amusement voor jouw gasten. Daarnaast vinden veel mensen het erg leuk om samen shotjes te drinken waardoor er meer groepsgevoel op komt bij jouw gasten. Ook hoef jij je nergens zorgen om te maken. Wanneer jij er voor kiest om een shotjesbar te huren zullen wij alles voor jou regelen. We nemen alle drank en andere benodigdheden mee naar jouw locatie waar de shotjes bereid zullen worden door een professionele barman- of vrouw. Het enige wat we van jou nodig hebben is een plekje om onze shotjesbar neer te zetten.

De shotjes

Alle shotjes die je maar kan bedenken kan ons barpersoneel voor jouw feest maken. Heb je bepaalde voorkeuren voor een speciaal shotje? Geef dat aan ons door zodat wij kunnen zorgen dat we de juiste dranken meenemen. Wij maken over het algemeen shotjes die er leuk uit zien, erg lekker zijn en niet heel makkelijk zijn om zelf na te maken. Deze shotjes vinden gasten erg leuk om te zien en creëert extra beleving op jouw feest.

Cocktails kan ook

Wil je liever iets chiquer dan shotjes op jouw feest? Kies dan voor onze cocktailbar. Bij deze bar zullen wij de lekkerste cocktails voor jouw gasten maken. Deze dranken hebben een elegantere uitstraling dan shotjes en zijn dus perfect als je een wat formelere tint aan jouw feest zit.

Naast cocktails en shotjes hebben wij bij Bar Company nog veel meer verschillende opties. Kijk daarom even op www.barcompany.nl voor het volledige aanbod.

https://www.barcompany.nl/