CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Dubbel HR++ glas voor extra isolatie

Dubbel HR ++ glas voor extra isolatie

Nieuwbouwhuizen worden tegenwoordig al standaard voorzien van dubbel glas, en ook veel oudere huizen hebben de overstap al gemaakt, van enkel naar dubbel. Dat heeft vooral met isolatie te maken. Dubbel glas houdt namelijk veel beter de kou buiten en de warmte binnen dan enkel glas. De koningin onder het dubbele glas is toch echt wel HR++ glas. Die heeft nog weer een hogere isolatiewaarde dan standaard dubbelglas. Dat kan u flink wat energiekosten besparen. Maar hoe?

Wat is HR ++ glas?

HR ++ glas is een van de meest populaire glassoorten op dit moment. En dat is niet zo gek. Wie dit type glas in de kozijnen heeft, is er zeker van dat hij of zij flink bespaart op de energiekosten. HR ++ glas bestaat namelijk uit twee glasplaten met een spouw ertussen. In plaats van lucht is deze spouw voorzien van een speciaal soort gas en een HR coating. De gasvulling voorkomt dat er koude lucht binnenkomt, en zorgt er direct voor dat de warme lucht binnenshuis blijft. Daardoor is de isolatiewaarde van HR ++ glas veel hoger dan standaard dubbel glas, waarbij er wel alleen lucht tussen de twee glasplaten zit. ‘HR’ staat dus niet voor niets voor ‘Hoog Rendement’.

Voordelen

Natuurlijk is het wel een beetje een investering, wanneer u besluit HR ++ glas te plaatsen. Het is iets duurder dan standaard dubbel glas, maar let wel: u bespaart ook een hoop geld wanneer het de vaste lasten betreft. HR ++ glas isoleert namelijk zo’n 2,5 keer beter dam standaard dubbel gas. Daardoor kan de besparing in vergelijking met enkel glas oplopen tot wel 260 euro per jaar. Bovendien zijn de glasplaten verkrijgbaar in geluidswerende en/of zonwerende varianten. Zo heeft het plaatsen van HR ++ glas ontzettend veel voordelen. Het is niet voor niets de populairste glassoort onder consumenten.

HR ++ glas online bestellen

Alle voordelen van HR ++ dubbel glas op een rijtje gezet, en bent u benieuwd waar u dit soort glas vindt? Bekijk bijvoorbeeld eens het aanbod van een gespecialiseerd bedrijf als Glasgigant. Daar kunt u heel gemakkelijk online uw HR++ glas bestellen. Zo geniet u binnen de kortste keren van een aangenaam binnenklimaat en een lagere energierekening.

https://www.glasgigant.nl/dubbel-glas-hr/

Gerelateerde artikelen

Vlooien bestrijden in huis

Waar moet men op letten tijdens het online solliciteren

Metaalbewerking in de lift