CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Verschillende stijlen van de badkamerspecialist in Gelderland

Een keuze maken in een bepaalde stijlbadkamer is lastig. Wilt u een klassieke badkamer met wit en keramiek sanitair, of een industriële badkamer met geborstelde kranen, beton-look tegels en badkamermeubel. Daarnaast zijn moderne strakke badkamers ook in trek, met mooie antracieten effen badkamermeubels, een gietvloer en zwarte kranen. Gaat u de badkamer bij dezelfde stijl als de rest van de woning betrekken of wilt u een unieke mooie ruimte uw woning maken? Schuit Totaal Wonen, de badkamerspecialist van Gelderland helpt u graag met advies op het gebied van stijl en functionaliteit bij uw keuze.

Diverse elementen van de badkamer

Waar vroeger de badkamer vooral op functionaliteit werd ingericht is tegenwoordig stijl net zo belangrijk bij het ontwerpen van de badkamer. Het is immers een ruimte binnen het huis en u wilt natuurlijk dat uw huis ingericht is in een stijl die bij u past. Een voorbeeld hierin is de keuze in een doucheruimte. Wilt u een douchecabine? Zo ja, wat voor vorm wilt u? Vierkant, rechthoekig, kwartrond? Wilt u een draaideur of schuifdeur? Misschien wilt u toch liever een inloopdouche? Daarnaast is het belangrijk om te kiezen tussen een inbouwkranen set, opbouwkranen set of douchepaneel. Een inbouwkranen set moet in de muur verwerkt worden Dit is mooi en netjes weggewerkt zodat u alleen een afdekpaneel ziet, echter moeten hiervoor wel leidingen naar de juiste positie getrokken worden. Gaat u voor zwarte, gouden of geborstelde kranen? Of misschien toch liever chroom? De badkamerspecialist van Gelderland heeft een ruim aanbod aan verschillende soorten kranen en doucheopstellingen waar u rustig zelfstandig of met een adviseur de verschillende opties kan bekijken.

Doe inspiratie op online of in een showroom

Heeft u al een beeld wat voor stijl badkamer u wilt, of misschien nog helemaal niet? Pinterest heeft heel veel voorbeelden van verschillende soorten stijlen badkamers. Daarnaast is het waardevol om badkamershowrooms te bezoeken als inspiratie bron. Bezoek hierom de showroom van de badkamerspecialist van Gelderland en doe inspiratie op voor uw badkamer